Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Trešā nedēļas diena

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009

Labrīt labrīt!

Kā šodien jūtieties, kuras izveseļojušās, kuras vēl cīnās?

Es tā pavidam. Deguns ciet, bet nopirku GreenDoo inhalatoru un ceru, ka nu dabūšu šnobeli vaļā!

Tā kā nedēļas vidus, tad pieņemu, ka lielākajai daļai rutīna - darbs, skola vai abi, vai neviens.

Veiksmi tām, kuras meklē darbu un izturību tām, kas ir atradušas (l)

Šonakt laikam labi izgulējos :-D

16.02.2011 11:18 |

Reitings 1565
Piesātināta diena man bija, bet visu nokārtoju. Darba intervijā gāja labi, teica, ka ziņošot līdz februāra beigām, bet man nedeg, jo rīt braucu uz jaunā darba apmācībām. Šodien nokārtoju visas formalitātes ar veco darbu, vismaz vairāk nebūs tur jārādās. Vakarā draudzene atbrauca ciemos, pasūtījām picu un tagad kuņģis pilns, jānomazgā trauki un jāiet TV palūrēt. :-)
16.02.2011 23:19 |

Reitings 485
Hei,hei!
Es arī vēl dzīva par spīti aukstumam un tam, ka mani katru dienu nomoka 5gadīgs bērns :-D Ja man katru dienu tā frizētu, tad mēneša laikā kļūtu par plikpauri :-D Bet vakar iemācīju viņai pīt bizītes un 1h nācās palīdzēt bižu pīšanā lellei... Īstenībā tik forši - darīt to, kas man patīk un vēl par to maksā :-D 100x labāk nekā sēžu mājās un besos. To varēšu darīt nākošnedēļ. Vēl tik maz laika atlicis ko atpūsties.

ĀĀĀ, tā ilgojos pēc siltuma un krāsainības (l)
16.02.2011 23:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits