spilktākais palicis atmiņā ir pāris gadus vecs piedzīvojums :D Ar toreizējo puisi un vēl pāris draugiem tusējām pirtī un jau bijām aizrunājuši istabiņu, bet kad pienāca laiks "nozust" izradījās ka kāds jau to ir aizņēmis :D tā nu izdomājām ka iesim pirtī seksot, domājām ka neviens vairs neies jo bija pavēls, un gandrīz visi bija atlūzuši dīvānos, tā nu kad viss pilnā karstumā ienāk mans labākais draugs un uzgāž bļodu ar aukstu ūdeni un pasaka, ka gribējis miegīgi patupēt pirtī, bet nu vairs pat nemēģinās :D:D:D tā nu it kā viss miers bet mēs joprojām gribam, izdomājam ka iesim dušā :D dušai 3 sienas kā vienas un viena ir stilka durvis, un tādas kam cauri var tikai neskaidri redzēt, tā ka viss norit kā tam vajadzētu izņemot tur kkādi plauktiņi uz sienām kur atdauzīju galvu tā nu pārvācamies uz blakus sienu, un mēs protams atspiežamies pret to un izgāzām, tāāāāds blīkšķis :D un protams visi saskrien :D:D man draudzene pirmā pieskrēja padeva dvieli, bet manam puisim vajadzēja nabadziņam plikam stāvēt :D tā bija mana labākā drauga pirts un kad viņš pieskrēja pirmie vārdi ko viņš teica bija - laikam jāuzliek zīme, dušā nodarboties ar seksu aizliegts, jo neesot bijuši pirmie :D