Beigu sākums vai sākums jaunai dzīvei?

Reitings 30
Reģ: 07.08.2010

Vienmēr esmu te lasījusi, kā citas meitenes stāsta ka šķiras, ka vairs nejūt neko pret otru pusīti utt :-) Un man vienmēr bijusi doma - labi ka man viss kārtīgā, esam uzticami viens otram un tā, viss ir ideāli, daudz kopīgu plānu, tomēr 3 gadi kopā :-)

Bet vakar atnākot mājās no darba sapulces secināju ka viņš sarakstijies ar kkādu meiteni ko nesen saticis ( tā vismaz nopratu), raksta ka viņa esot jauka, viņš par viņu domājot ;-)

Kā nekā 14.ferbuāris, taisījāmies iet uz kino, es sacēlu traci, savācu visas viņa mantas (viņš dzīvoja pie manis) un viņš atbrauca tām pakaļ, pasakot vien to ka - musu attiecības jau mēnesi bija nekādas, tā sanāca :-)

Ko teiksiet? :-)

Vakar tā noraudājos un nogaudojos, kā vilks :-D man tas liekas smieklīgi, ka mani tā un tik zemiski pievīla, šodien jūtos labāk, bet arī ciešos :)

Saprotu, ka man viņu nevajag atpakaļ, pat ja nāks uz ceļiem. ;-)

15.02.2011 14:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Bulli-kaut kur tev taisniba-biezi aizejot,pec kada laika nozelo,velas atgriezties!!! :-O
Megan -specigs cilveks :-) !!!Turies!!!Man sads piemers bija tikai no puisa puses,kad meitene teica,ka vinai jau 10 menesus cits!!!Vina pec laika gribeja atgriezties....protams ,puisis attiecibas neatsaka!!! |-)
15.02.2011 22:15 |

Reitings 16208
chanely-ja ta ari taisniba,ka jauniba tiesam ta ir- visu vai neko!Varbut tas puisis tikai sarakstijas ar to meiteni-jutu iekspuse,ka soreiz nav tas gadijums,bet pienemsim ,ka ir...viss tiesam notiek loti atri-ara no dzives,un viss :-O !!!!Ta milestiba ieksa tacu tik atri nepartruk ,pat ja ari krapis,nodarijis pari-tur vajag but loti stipram cilvekam ,lai to izdaritu!!!
15.02.2011 22:22 |

Reitings 111
Reģ: 01.07.2009
chanely +++++++++++++++++++
15.02.2011 22:25 |

Reitings 114
Reģ: 11.09.2010
chanely es gan teikšu, ka šajā situācijā meitene labi vien darīja, ļaudamās savām emocijām. kāpēc? tāpēc, ka, ja čalis viņu MĪLĒTU, tad tā vienkārši neaizietu, pasakot, ka mēnesi kaut kas nebija kārtībā.
kāda tur attiecību kopšana, ja nav abpusējas mīlestības?
15.02.2011 23:55 |

Reitings 111
Reģ: 01.07.2009
ja meitene čali mīlētu, tad tā vnk nepatriektu no mājas laukā tikai dēļ sarakstes vien! Tā kā abi labi!
15.02.2011 23:58 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Bet mēs jau neviena nezinām, cik kvalitatīvi bija tie 3 gadi. varbūt sākumā labi, bet pēdējie mēneši, gads, nostiepti, nolauzti kopā. it kā bet kašķiem, bet jēgas īsti nekādas.
un Megann jau ar pēdejo teikumu sniedz atbildi sev.
Ja attieksme pret notikušo ir tik viegla, tad nav ko uztraukties. Labāk ir kādu laiku padzīvot vienai un uzsākt jaunas, iespējams kvalitatīvākas attiecības, nevis vilkt garumā, nešķirties dēļ pieraduma, dzemdēt dēļ misēkļa un apprecēties, bērna dēļ. (t)
16.02.2011 00:12 |

Reitings 30
Jums gan ir daudz kas sakāms :-)

Tad nu man arī :) 2h pēc šī temata publicēšanas es uzzināju ka jau vakar viņš to meiteni ar mūsu kopīgaiem draugiem iepasīztināja kā ar "jauno draudzeni" :-D

Šodien es viņu satiku ;-) viss ko varēju pateikt ir tas, ka NEKAD viņu neņemušu atpakaļ, ne pēc gada, ne pēc diviem ;-) žēl jau itkā.. BET nu a ko darīt piesiet es nevienu nevaru :-)

Un starpcitu - es viņu ļoti mīlu vēl - bet nekas vairs nav vienk iespējams ;-)
16.02.2011 01:10 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
atarp citu, nepiekritīšu tām, kas saka, ka emociju iespaidā lēmumus pieņemt nedrīkst. drīkst, bet skatoties, kāda situācija. ja kaut kas ir krājies, vai bijušas aizdomas par kaut ko, tad emocijas var būt kā stimuls nevis cēlonis rīcībai. citādi nogaidot var uznākt kaut kāds gļēvums, domas par tēmu "un ko pēc tam?" utt.
Te nu redzams, ka Megann pareizi rīkojusies, bet vīrietis baigais cūka. na varējis aiziet uzreiz, bet sagādājis plāksteri un šitā te..
16.02.2011 01:18 |

Reitings 3
Reģ: 29.01.2009
Ja jau vins uzreiz iepazistinaju savejos ar viņu kā savu jauno draudzeni, tad skaidrs ka agrak vai vēlak, ja ne tu, tad vins butu tevi pasutijis.Isteniba skumji,man ari visādi gājis, 3 gadus esmu pērusies un piedevusi, ebt tagad saprotu ka biju muļķe, ka vajadzēja ātrāk man palikt pie sava, ka ja raxta citām,ka pa viņām domā, tad viss cauri.Bet es tik stipra kā tu neesmu/nebiju...
Visu cieņu par tavu pozitivo attieksmi :)
16.02.2011 01:28 |

Reitings 30
Par manu attieksmi paldies viņa egoismam , manai ģimenei un dažiem draugiem, kuri nav viņa pusē :-)
16.02.2011 03:49 |

Reitings 16208
Megann -man liekas ,ka vinam tiesam ta meitene ir bijusi zinama ieprieks ,ja jau ti atri viss notikas (t) !!!Galvu augsa-sajuta noteikti traka-atceros ,ka dels man stastija par savejo...vienmer prata,ka teica-mammin ,man gandriz ifarkts piemetas (s) !!!Man tik loti sapeja sirds!!!!Tomer savs!!!! :-P
16.02.2011 12:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits