Man ir ļoti plata piere, un kad sānā ir mati tad izskatās vēl platāka. :-D bet pa vidu izskatās baigi dīvaini,nezinu,draudzene saka ka man ir seja kurai viss piestāv.. :-D
Man sānā, bet nu jau viņi tur paši no sevis šķiras.
Kādreiz nēsāju pa vidu un nevarēju saprast, kāpēc mamma vienmēr niknojas, ka man drausmīgi mati. Tagad, paskatoties tā laika bildes, man viss ir skaidrs. :D :D
Tas skats tik tiešām nebija pats skaistākais. :D
Vispār jau celiņš ir jānosaka frizierim, jo tas atkarīgs no matu augšanas leņķa un vēl sazin kā.
Man tas celiņš atrodas gandrīz vidū.
Es izskatos pēc losītes? :-D
Man pašai patīk vidū.
Man ir tādi mati, kuriem nepārtrtraukti aug tādi sīcīši apakšā un pāršķirot uz sānu viņi stāv gaisā! Tākā man nav lielas izvēles :-D
Man gan pa vidu izskatas ok, nepiestāv galīgi sānā - tad izskatos pēc resnas emo loses - apaļa seja :-D :-D Parasti taisu gandrīz vidū, tikai mazliet uz labā sāna pusi :-)
šodien speciāli vēroju celiņus. Laukā nesanāca, jo visām, izņemot mani, bija kapuces vai cepures, bet vienā iestādē riktīgi vēroju, un gandrīz visām bija celiņš vidū. Un neteiktu, ka pēc losēm izskatījās. :-D Man liekas, ka jūs pārspīlējat. :-D
Parasti ir pa vidu, nesen nogriezu slīpo čolku, tad tagad kādu laiku jānēsā sānā :) Sānā nēsāju tad, kad nav laika ar matiem ņemties - izšķir kreiso celiņu un stāv.