Lieta tāda, ka es biju frizētavā, bet man nogrieza īsākus matus nekā es gribēju. tāpēc gribēju pajautāt vai ir kādi līdzekļi, kas paātrinātu matu augšanu. Lūdz iesakiet kaut ko!!! :-)
ir speciāli vitamīni, kas baro matus, un paātrina to augšanu- iesaku painteresēties aptiekā. Kā arī eļļas aptiekā nopērkamas :-)
jeb kurā gadījumā jāiet uz aptieku, tur man šķiet, vislabāk visu izstāstīs un ieteiks :)
Man saujām krīt ārā,tiko nogriezu īsākus ar cerību ka to tā nemanīšu,bet nujau esmu noraudājusies :-O, dzeru vitamīnus kaudzēm,gribu zināt kko ļoti labi,kautvai ļoti dārgu,bet lūdzu lūdzu iesakiet kko,jo liekas ka pēc mēneša būšu plika, viss no ķīmijterapijas :'-( :'-(
piktā meitene, vai tad tā nav ķīmijterapijas normāla blakus parādība?!
man liekas, ka visiem cilvēkiem, kas uz to terapiju iet izkrīt mati ārā! tā tas ir un ar to ir jāsadzīvo..
Diize,vaitad tas nav normāli ka mēs visi reiz mirsim??,,johaidī,nē visiem tā nav un ne obligāti visi mati izkrīt,citam vispār nekrīt,pat daktere raksta vitamīnus,bet man liekas ar to vien par maz :'-(,man vajag ko vairāk vitamīnu rīšanu saujām,čupām pudelēm