Sveikas dāmas! :)
Tātad - īss situācijas izklāsts. Tiekos ar vienu čali, patika man viņš ļoti un viss bija baigi labi pirmajos randiņos līdz tikām līdz pirmajam īstajam skūpstam. Kad nu beidzot mēs pabučojāmies es nezināju - smieties vai raudāt. :-D
Nu saderība mums skūpsta laikā pilnīgi nekāda. Es nemaz nevaru izstāstīt cik brismīgi tas ir, ka tā neštimmē mums, negribās jau tā teikt - bet nu nemāk viņš bučoties!!! :-D Un kopš tā brīža es jūtu, ka viņš mani vairs nesaista tā, kā sākumā. It kā šķiet, ka tas tāds nieciņš uz tā fona, ka viņš tik jauks cilvēks, un gadīgs, un visādi citādi labs, bet nu es nebiju gaidījusi,ka man tas tik ļoti ietekmēs attieksmi pret viņu.(t)
Jautājums man Jums tāds - cik Jums ir svarīgi tas, lai džeks labi bučotos? Un vai Jūs kaut ko teiktu, vai esat teikušas tiem, kas to nedara tā, kā Jums patiktu? Kāda bija viņa reakcija? Es baidos no viņa rekacijas, jo viņam 26, man 21 un diez vai viņš klausīs ko viņam viena sīkā saka, jo katram jau liekas, ka viņš dara vispareizāk. :-D
Es jau saprotu, ka katram sava tehnika utt., bet nu šitā skūpstījis mani vēl nebija neviens! :-O
Ehh, kā tagad novērtēju, ka EX to tik labi darīja, un iesaku to novērtēt arī Jums, kam paveicies šajā jomā! (l) :-D