Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vecais, "labais"... tālums

 
Reitings 2
Reģ: 24.06.2009

Ja jau pat es esmu nobriedusi lūgt padomu kādā no interneta forumiem, nevis kārtējo reizi krist virsū savām draudzenēm ar žēlošanos - esmu prom, un mans draugs ir Latvijā, un es tik ļoti viņu gribu redzēt, tad, jā - čau ir! Varbūt kāda no jums sapratīs manu situāciju un vismaz ar kādu mierinošu vārdu pabalstīs.. ehh... Īsi sakot, mācos ārzemēs, draugs Latvijā, bet abi saprotam, ka diemžēl mūsu attiecībām nopietna nākotne diez vai lemta (ne es, ne viņš īsti neticam attiecībām no attāluma.. lielāko daļu gada esmu prom) Tāpēc esam tā vienojušies - viņš ir brīvs vīrietis Latvijā, es - tur, kur esmu. Nu lūk - un nekādā ziņā nevarētu teikt, ka man nepievērstu šeit uzmanību.. ir tādi vīrieši, par kuriem jebkura normāla sieviete būtu gatava karā iet.. bet man ir problēma tā, ka - es nu nevaru atraisīties viņu priekšā, nevaru! Kaut viņi patiešām ir sakarīgi.. pat līdz skūpstam netiekam, es vienkārši neļaujos! :-/ Acu priekšā draugs..domas, cik ļoti gribētu, lai viņš ir tā ārzemju vīrieša vietā tagad.. nu īsi sakot, vai to tiešām sauc par absolūti nelaimīgu iemīlēšanos cilvēka, kas ir tālu un diez vai kādreiz uz ilgāku laiku būs tuvāk?

Esam pazīstami tikai no 2010 vasaras, bet viņš ir TĀ iekritis.. pirmā LIELĀ mīlestība, patiešām. Un tagad nu netieku nekādīgi vairs galā. Mācās virsū bezcerība, ka neviena cita vīrieša man vairs dzīvē nebūs. Komiski jau skan, bet.. esmu izmisumā.. :(

Varbūt vēl kāda šo sapratīs..

jebkurā gadījumā - paldies Jums!

12.02.2011 00:57 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
tieši šo pašu izstāsti savam puisim - to, kā Tu jūties.
Ja viņš atklāti pateiks, ka nejūt to pašu, tad sapratīsi, ka nav vērts.

Bet varbūt tomēr arī viņam ir līdzīgi?
12.02.2011 01:12 |
 
Reitings 42
Reģ: 29.01.2009
Nu re..man apgrieztā situācija..es te - LV un viņš prom. LV viņš nākotni neredz, es negribu braukt prom, man ir lieliska karjera, ģimene, mīlu Rīgu un Latviju. Gribu būt šeit.

Pieļauju, ka nekad vairs nebūsim kopā, bet ir tik nenormāli smagi. Gribu tikai viņu. Neko sev nevaru izdarīt.

Jau 2 mēnešus mokos ar depresiju, tik ārprātīgu, ka eksistēju tikai dēļ darba. Atnāku mājās un uzreiz eju gulēt, lai nav jādomā. Kaut vai 7 vakarā. Lai atslēgtu smadzenes un nevajadzētu domāt.
Šo nezin neviens, pat mana ģimene un tuvākie draugi.

Es esmu viena un mani tas dzen nizmisumā.Es mēģināju tikties ar draudzenēm, devu iespēju dažiem puišiem, mēģināju kkā aizmirsties, bet nesanāk...Āaaaaaaa...nu nekas nesanāk.
12.02.2011 01:15 |
 
Reitings 83
Reģ: 06.02.2011
Man bija kas līdzīgs - manējais ārzemēs, es LV! bet nu izstāstīju to kā jūtos utt. un viņš saprata ka tā nevarēs viss un atbrauca pie manis, tagad uz ārzemēm brauc uz pāris mēnešiem gadā, lai varētu iekrāt naudu, jo darba LV nav! Vienu brīdi tika pieļauta iespēja attiecības pārtraukt, bet nezinu kā, bet palikām kopā! Varu teikt to ka sagājām kopā tikai 2010.gada Jāņos, tā kā nesaskatu tur neko neiespējamu ;)
Iesaku tiešām visu izrunāt, un kas zin varbūt tomēr :)
12.02.2011 01:42 |
 
Reitings 2
Reģ: 24.06.2009
Laurencija, kā es Tevi saprotu.. būtu varbūt daudzas labas iespējas, bet nē - gribas tikai viņu un to vienīgo. Pat tad, ja zini - nebūs tur nākotnes, nebūs. Mēs abi neticam attiecībām no attāluma.. es Latvijā būšu labi, ja trīs mēnešus vasarā un varbūt vēl kādas pāris nedēļas gadā. Tas nav nopietni. Tomēr IR vajadzīga tā fiziskā klātbūtne..
Ehhh..
12.02.2011 14:29 |
 
Reitings 15
Reģ: 01.12.2010
un kādēļ tad nebūs nākotnes? tu taču nemācīsies ārzemēs mūžīgi, vai ne? Tā kā viss ir atkarīgs tikai no jums abiem, ja cilvēki patiesi vēlas būt kopā, tad nekāds attālums nav škērslis un iznāk saglabāt attiecības, bet cik tas ir viegli vai grūti jau ir cits jautājums..
12.02.2011 19:55 |
 
Reitings 1052
Reģ: 29.01.2009
jup, man tas pats, tikai pretējās situācijas. un attiecību stāžs līdzīgs :D
man ar melnie uznāk ik pa laika, kad liekas, viss, nav ko te mocīties, kāda tam visam jēga, vairāk bēdu nekā prieka etc. un citu vīriešu uzmanība jau ar netrūkst.
bet, tai pat laikā es saprotu, ka ne velna es nevarētu tagad neko pārtraukt, jo šitais vīrietis ir tik fantastisks, tik piemērots man un tik ļoti iekritis manā sirdī, ka negribu pat domāt par citiem, kur nu vēl šo laist vaļā :D (l)
tāpēc, iet mums pagaidām grūti, jo ilgas skumdina prātu, bet nu cerams, ka viss izdosies un nav jau tas periods mega liels, tikai pus gads jāiztur atšķirti, turklāt vismaz reizi mēnesī jau tiekamies.
tā kā, ja jūti, ka tas ir tavs īstais cilvēks, tad vājuma brīžos galvu augšā un ar skatu nākotnē :) un svarīgākais kā jau te teica, manuprāt, lai viņš zinātu cik tas viss tev ir būtiski. jo tad tādas "brīvās" attiecības funkcionēt nemaz nevar.
14.02.2011 15:26 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)