Labvakar.. vēlos vienkarsi izkratit sirsninu.. tik ļoti sāp.. esmu kopaa ar draugu 6 gadus..pagasgad skiraamies.. bet tas bij tik uz 4 menesiem..tad atnacu atpakal.. jo nevarejam viens bez otra..bet tagad gads ir pagajis un atkal ir rutona un nav nekaa... pedejaa laikaa attiecibas ir nekadas.. kopaa nekur neejam..neko nedaram.. seksa ar nav.. jo vnk vinam negribas.. un man taa ir loti gruti dzivot.. sovakar runajaam.. un abi sapratam ka nav jeegas no tadaam attiecibaam..jo dzivot kaa bralim ar maasu ir sausmigi.. visi sapni par kopigiem berniem un maaju ir sabrukusi..lai vai kaa ir rutina un intereses zudums, bet tik un taa es vinu mīlu!! :%27-(
prom ir jaaiet man..bet problema ka nav isti kur iet..ja butu darbs tad varetu vel ireet.. bet darba nav.. naudas nav..nezinu ko lai dara.. jaiet zem kada tilta.. pie vecaakiem ar isti iespejas nav kur.. un ir tik ļoti ļoti saapigi..ok.. sii ir otraa reize kad jaaiet prom.. bet tapat ir sapigi..
kaa lai tam tiek paari???
gan jau tiksu.. kaut kad.. bet ko lai dara ar dzivesvietu!!! kur lai iet!!!! ;( :%27-( :%27-(
es tikai gribeeju kaadam izstastit savu saapi... :(