Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Photoshoot

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010

Sveikas!

Izrādās, ka viens mans paziņa ir fotogrāfs (liels pārsteigums man tas bija, jo pat nevarēju iedomāties). Ikdienā viņš nodarbojās ar citām lietām. Vārdu sakot, vakar sākām runāt un viņš man piedāvāja fotosesijas. Gribot atsvaidināt iemaņas utt., tādēļ piedāvā kļūt par modeli :-D Viss ir bez maksas- fotogrāfēšanās, bilžu apstāde un bildes cd :-D jāmaksā tikai par grāmatu- īstu grāmatu, cietos vākos ar manām bildēm, ja to arī gribu.

Viss jau būtu ideāli, ja man patiktu fotogrāfētes, - bet man tas riebjas. Es sev nepatīku uz bildēm. Bet no otras puses tādu izdevību garām negribās laist- jo būs apmēram 15 sesijas ar 5 bildēm no katras.

Nu lūk, kā lai saņemas uz to fotogrāfēšanos??? Kā lai sevi noskaņo, jo es tiešām nemāku pozēt (s)

Pirmā būs (ja būs) Bridžetas Bordo stilā (l) - mati, grims, apģērbs (l)

Ir kāds padoms? ;-)

10.02.2011 20:49 |

Reitings 164
Reģ: 18.01.2011
Pirmais , ko varu ieteikt: nepozē! Nevajag mācēt pozēt, vislabākās bildes ir tad, kad tās ir tādas.. bez maz blakus kāds draugs uz Tevi vnk skatās.. Tad taču Tu arī nepozē. Esi dabiska.
Kas attiecās uz Bordo stilu, nu tur varbūt ja viņš tā grib, vari paskatīties klasiskās viņas kustības vai ko tādu, bet citās..
Ja esi fotogēniska, tad bildēm jābūt ļoti labām (bet labs fotogrāfs mācēs dabūt labu bildi no jebkādas "pozēšanas")
10.02.2011 20:54 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
un vēl.. no sākuma domāju, ka tas būs studijā, bet nēe, tas būs pilsētā :-O tad man nebūs tikai par viņu jāsatraucas, bet arī par garām gājējiem :-D
ahhhhh es pat nezinu, man tā fotogrāfēšanās ir kā zobu sāpes, bet reizē arī tāaaa gribās skaistas bildes. (t)
10.02.2011 21:09 |

Reitings 772
Reģ: 29.01.2009
Man atkal ir tā, ka ļoti, ļoti gribu sev skaistas fotosesijas bildes, bet man pašai liekas, ka bildēs es izskatos varen neglīti un esmu absolūti nefotogeniska... :(
10.02.2011 21:36 |

Reitings 164
Reģ: 18.01.2011
Uz ielas ir vēl labāk, nekā studijā. Un es arī sākumā par to uztraucos, kā tiku uz ielas, tā iejutos, ka reti :D vispār, nevienus garāmgājējus neredzēju. Man baigi patika! Noteikti, noteikti neatsakies no tā ;)
10.02.2011 21:48 |

Reitings 544
Reģ: 29.01.2009
buxiic - man tas pats. Es pat zinu kā es gribu bildēties utt, bet tad, kad jāsper solis, lai to patiešām izdarītu - man vnk tāds - nu kam man, es tāpat tizli izskatīšos, nepatiks neviena bilde utt utjp.
10.02.2011 21:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits