Interesanti...

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009

:-)

Esmu dzirdējusi vairākus puišu viedokļus, lasījusi puišu domas un pat ar savējo puisi aizdiskutējusi...par meiteņu apakšbiksēm :-D

Vairums saka,ka nemaz nepatīk tie stringi,ko meitenes velk..tad jau uzreiz var staigāt ar pliku dibenu :-D Protams,ir jau arī kam patīk...

Personīgi man nepatīk un nevelku ikdienā,ja nu tikai uz kādiem svētkiem,kur apģērbs to prasa u.tml. Kā ir ar jums un vai jūsu puišiem patīk/nepatīk stringi? Kam vairāk dodat priekšroku un kas patīk? :-)

10.02.2011 18:12 |

Reitings 324
Reģ: 30.08.2010
Manējais stringi ļoti nepatīk, bet man nevienu nebija jau pirms mēs ar viņu iepazināmies, jo man arī nepatīk.
10.02.2011 22:07 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Es nēsāju tikai stringus, man ar savādākām biksītēm neerti :D
Nee nu labi, retu reizi uzvelku kkādas parastās, jo dažreiz nopērku smukuma pēc, bet ātri vien iebāžu pēc tam dziļi skapī..
Draugam labāk patīk stringi :)
Un godīgi sakot es ne no viena džeka neesmu dzirdējusi, ka labāk patīk parastās.. Visiem kurus es pazīstu labāk stringi patīk :)
10.02.2011 22:09 |

Reitings 4718
Stringus nēsāju ļoti reti, vairāk jau vasarā. Draugs ziemā vispār neļauj nēsāt tādas apakšbiksītes, kurās dibens salst (tas ir stringus un pārāk mežģīņotus šortiņus). Bet viņam ir vienalga, kas man mugurā, vairāk jau kā citas rakstīja, tas novilkšanas process prātā :-)
10.02.2011 22:16 |

Reitings 399
Ļaušos pieminēt, ka nepatika pret stringiem varētu būt tiem vīriešiem, kuru dāmām nav ideālā modeles pēcpuse. Ļengans vai nošļucis dupsis smukāk izskatās piesegts ar šortiņiem, nevis stringos.
Mums patīk gan string, gan šortini, gan (neatceros to nosaukumu) tās, kuras ir pus šortiņi apmēram (:D). Parastās gan nenēsāju...
10.02.2011 22:19 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Manam arī ļoti nepatīk stringi, viņam patīk šortiņveidīgās apakšbikses, tad nu man ir gan tādas, gan tādas, bet esmu sevi pieķērusi, ka stringbiksītes vairs nevalkāju :-) Manuprāt, stringbiksītes modē bija, tad kad man bija 15 gadi, tad pilns skapis bija sapirkts, tagad jau tikai dažas palikušas no vecajiem laikiem :-D
10.02.2011 22:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits