Par cieņu..

Reitings 35
Reģ: 04.02.2011

Meitenes gribētu dzirdēt Jūsu viedokli par šādu situāciju. Šodien velaizvien jūtos slikti un nesaprotu,kāpēc tas bija vajadzīgs.īsumā-mēs ar draugu apmeklējām salonu, ieejot iekšā, tur sēdēja mana paziņa,arī,kas strādā man pazīstama tāpat kā viņam.. Un tā nu sanāca,ka vārds pa vārdam,un nemanot viņš sāka mani pazemot,burtiski braukt man virsū,nezinu,laikam lai izrādītos..nezinu.. es jutos vienkārši drausmīgi..jo stāvēju klusu un tik teicu lai nomierinās.Un kad paliku ar viņām trijatā,es nezināju,kur no kauna likties,jo viņas man jautāja vai viņš bieži tā izturas atbildēju, ka itkā nē,vismaz nebiju to novērojusi.atvainošanos neesmu saņēmusi,jūtos slikti :-/ un nezinu,kā rīkoteis,jo negribu lai kas tāds atkārtojas..

Vai visiem vīriešiem vaig padižoties citu acīs, man tas liekas smiklīgi.

Tik pat labi varu atrast vīrieti,kurš cienīs mani.. :-(

10.02.2011 15:46 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
pecenīt, ja tas tā, tad viņa vīriešu ego nav izturējis, jo tad jau sanāk, ka viņš bij melis, jo patiesībā tev neteica to, ko viņš teica, ka teica :-D Konfliktā vainīgas abas puses, es pati sarunu pagrieztu tā, ka mīļais, par to mēs parunāsim vēlāk. Vīrieša ego ir jāsaudzē :-D
10.02.2011 17:35 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
off topic
dāmas, ka noliek šito džeku (es viņau neaizstāvu, tikai interese) man ir jautājums - vai jūsu puiši uzvedas kā džentlmeņi, bez tizlībām, stulbumiem un lietām, kuras ideālais - patiesi perfektais vīrietis nedara? Vai nav tā, ka virtuāli idealizējam savu otro pusi līdz zvaigžņu līmenim, bet reālajā dzīvē ir tieši tāds pats vīrietis kā citi ar savām tizlībām,s tulbumiem un nedžentlmeniskām izdarībām? :-)
10.02.2011 17:37 |

Reitings 10475
aisse, daļa, kas ir kopā nesen, nu kādu gadu divus teiks, ka jā viņi ir gandrīz ideāli :-D
10.02.2011 17:39 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Publiski neapspriežam savu attiecību iekšējās lietas. Ja kkas sadusmo vai nešķiet pieņemami, tas ir jāmāk pateikt korekti, apkārtējos neiejaucot savās problēmās.
Ar manu vīrieti viss ir kārtībā
10.02.2011 17:42 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
aisse,nu publiski pazemojis viņš mani šo gandrīz 3 gadu laikā nav.Ideāls viņš nav,bet arī kā egoistisks padsmitgadnieks neuzvedas.
Ja mums rodas domstaprības,mēs tās atrisinam aci pret aci mājās,nevis publiski taisam kašķi un mmazgāja netīro veļu.
10.02.2011 17:42 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nu,kas attiecas uz manējo: publiskas tizlošanās,ķēmošanās,bērnišķības utt tiešām nenotiek.Ir manējam mīnusi,jo neviens cilvēks nav ideāls.Es savējo vispār nekad neesmu idealizējusi,jo stingri pastāvu uz uzskatu-neviens nav un nebūs ideāls.Taču,sabiedrībā mēs tomēr nevelkam ārā savas problēmas,publiski nenodiršam(atvainojos) viens otru utt.Ja ir kašķis,tad tas ir divatā,nevis manu draudzeņu priekšā.
10.02.2011 17:49 |

Reitings 35
Mīļā Becky-ja tu būtu dzirdējusi kā es līdu no ādas laukā lai izbeigtu to situāciju..

Es viņa vietā būtu pasmējusies,un pateikusi nu,lai tā būtu,ne viņu pazemojusi,to arī no viņa gaidīju,jo tā ir bijis vienmēr,ka kaut ko pajokojamies utt.
Bet laikam šoreiz vainīga citu sieviešu klātbūtne..;@
Esam kopā 2,5 gadus,un viņš man ne tuvu nešķiet ideāls, vienkārši man vīrietis,mana otra puse, bet tas bija līdz šim..bija gājis visādi, strīdi, kašķi utt. kuram tad tā nav.. bet ne tādas situācija kāda gadījās vakar,tā sajūta bija drausmīga,nenovēlu nevienai,jo man tā nebija gadījies.
10.02.2011 17:55 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
peceniite , Tu tak pavisam nesen te pieraudāji diskusiju,ka nevari saprast kā rīkoties - tev jau sen ir attiecībuproblēmas. Viņš tak tevi pastāvīgi pazemo - atver acis. Tu jau necieni pati sevi,ka atļauj šitādu izturēšanos un uzvedību, es toč mājās viņu atspārdītu un koferus izliktu
10.02.2011 18:29 |

Reitings 35
mhmm :-/ taisnība,lai cik grūti atzīt. :-(
10.02.2011 18:41 |

Reitings 10475
Nu re, tagad jau daudz maz skaidrāka bilde!
10.02.2011 18:43 |

Reitings 2943
Nu mani neviens tā nav pazemojis citu cilvēku sabiedrībā, bet tāda "izelkšana" draugu bariņā citu (mani) noliekot zemāk ir gan manīta. Es pateicu ko par to domāju un ka man tas nepatīk, atvainošanos nesagaidīju bet darijis tā vairs nav. Laikam jau dažiem vīriešiem tā ir kā pašapliecināšanās. Tācu šaubos ka sabiedrībā tas vienmēr nostrādā tā kā tas no viņa puses ir domāts, bieži vien tieši otrādi, kā tev peceniite, kad tavējais pats sevi pataisija par mulķi nevis pacēla saulītē.
10.02.2011 19:04 |

Reitings 164
Reģ: 25.04.2009
Neļauj nevienam sevi pazemot, neskatoties uz to kas tev viņš ir. Pazemošana nekad nebeidzas labi, sākas varbūt ar cieņas aizskaršanu, bet tas var pāraugt vardarbībā!
Tā kā neļauj nevienam kāpt sev uz galvas, parādi ka Tev ir raksturs, lai ciena un respektē Tevi! ;-)
10.02.2011 19:38 |

Reitings 1020
aisse, mans draugs nekad mūžā mani nav pazemojis, kur nu vēl publiski, nekad nav uzvedies nedžentelmeniski, absolūti pretēji - vienmēr skatās vai man viss kārtībā. pat esot dzērumā pieskata mani un draudzenes, lai neuzmācas visādi idiņi, rūpējas par mums. kaut vai klubā.
un stulbības, nu tur ir nedaudz divējādi, jo tādas konkretas stulbības nav, bet mūsu savstarpējās stulbības ir nenormāli daudz :D
es nekad nespētu būt kopā ar egoistu, kam rūp vien viņš un viņa lielais ego.
10.02.2011 19:45 |

10 gadi
Reitings 4364
Reģ: 03.08.2009
peceniite, Tev šis nopietni ar viņu jārunā, jo tā nedrīkst pret savu sievieti izturēties. Pareizi jau saki - tik pat labi tu vari atrast vīrieti kurš Tevi cienīs, jo cieņa ir ļoti svarīga..

Atbildot aissei - ar savējo neesmu pat gadu kopā ( pazīstu gan jau gadus 7 ) bet es neticu ka viņš publiski varētu mani pazemot. Vai vispār mani pazemot.. Paķircināt jau jā bet pazemošana ir pavisam nopietna lieta..
10.02.2011 20:36 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mani loti aizkera si diskusija,jo esmu pati bijusi saja situacija!!!
Ta protams nedara visi-tas ir tads nervozums ieksa,tada "izradisanas"! :-(
Man vairak un vairak liekas,ka kadreiz viriesi kadreiz sadi uzvedas,kad nervoze par kaut ko !!!Piemeram,nevelas ,lai kads ierauga kopa 8-) ...-tas salons bija tikai viena no vietam ,reizem,tas cilveks noteikti ta ir uzvedies vel citas vietas ari!Man tas ir pilnigs duncis ribas-sadu uzvedibu es nepielauju-esmu teikusi tikai vienu reizi ,jo biju sada situacija!!!Man bija ta ,ka likas tulit bus infarkts!!! (t)
11.02.2011 20:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits