Sveikas!
Esmu izmisumā, cik tas ir briesmīgi, ka ir trāpījies necilvēcīgs priekšnieks, kurš uzskata, ka Tev nepienākas pusdienas laiks-darba vietā ēst nedrīksts, ja kāds uz brīdi aizvieto, pasarg dievs kā bļauj un pati palaist nevar, jo tas neesot viņas pienākums!
Par pilnīgi visu bļauj, arī, ja tā nav manis izraisīta vaina, bet pavisam citas nodaļas! Un ja es pasaku, ka es tur neko nevaru izdarīt, viņa man atbild, ka viņai sanāk, kāpēc man nesanāk?
Viņa pēc tautības ir krieviete, runā jau latviski, bet tad, kad dusmīga, tad sit ar dūti pa galdu un lieto krievu lamuvārdus un ne tos vieglos :-(
Slimības lapu arī nevarēju ņemt, jo redz nav kas strādā!!! (e)
Vispār man viņa tik nenormāli besī, bet es jau tur neko nevaru izdarīt, jo citādi runājot pretī varu palikt bez darba...
Pie viņas priekšniecības iet arī nevaru, jo viņu klātbūtnē viņa runā kā kātu norijusi un lien tik dziļāk šamējiem pakaļā.
Kā Jūs cīnaties ar šo? Vai vienkārši paciešat? Jaunu darbu meklēt pagaidām netaisos, jo kolēgi ir ok, alga arī un ir vēl šādi tādi bonusi. Bet priekšniece vienkārši...Kā mans draugs saka- sen nav dabūjusi, ģimenē problēmas un es dabūju to visu uz sevis :'-(