kriezii stils

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009

sveikas.shajaa lapaa simts gadu nav buuts.

skatos,ka te taadas jociigas diskusijas shovakar,tad nu pievienoshu arii saveejo.

shoreiz par stilu.

man ljoti patiik lapa: http: //lookbook.nu/

tieshi taadeelj,ka var smelties daudz un dazhaadas idejas savai garderobei.

es saprotu,ka daudzaam ir klasisks stils vai sportisks,bet tomeer,ja arii juus ko taadu nekad nevilktu,kas ir tas,kas jums tomeer patiik,kad citas valkaa.-kaadas stila lietas?

ok,varbuut murgaini sanaaca,tad nu doshu piemeeru:

man piemeeram ljoti patiik lentiite ap galvu kaa hipijiem,bet man kaut kaa neturas,sliid laukaa no matiem. veel man ljoti patiik augsti papeezhi,lai arii pati biezhi nevalkaaju,aa,un man ljooti patiik dazhaadas cepures-biezhi pizhiki,platmales,salmu cepures,beretes un citaadas plurziigas miciites.

man patiik cholka,lai arii man pashai iipashi nepiestaav..

un veel man patiik kraasainas,koshas un rakstainas zekjubikses,kad redzu meiteneem kaajaas.man patiik,kad cilveeki gjeerbjas ar izdomu.

kaa ir ar jums?

:)

jauku vakaru.

tille.

10.02.2011 01:03 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Es ģērbjos vienkārši, klasiski. Protams, ģērbšanās stilā mēdz parādīties rozīnīte un kaut kas savs.. bet citādi vizuāli cenšos neizcelties.

Patīk oriģināls stiliņš ar noteikumu, ka apģērbs izceļ personu, nevis nomāc.
Komiski izskatās, kad iet pa ielu kleita un nesātājs ''pazudis''.. :-)
10.02.2011 03:27 |

Reitings 517
Reģ: 29.01.2009
Man patīk,ka ģērbjas interesanti :) Īpaši gan nepatīk tas dabas bērnu stils ar prievītēm un platām parpalām..
Pašai grūto sev nopirkt tādu garderobi, kādu es vēlētos.. šobrīd tā ir tikai 60% no tā, ko es vēlētos. Skatos uz citām un apbrīnoju skaistus zābaciņus uz papēžiem, kleitiņas smukas gan ziemā, gan vasarā, dažādus aksesuārus..
Es tik vien spēju nopirkt kā krekliņu, džinsas un džemperīti :/ Jo liekas, ka tā jau nav tik daudz naudas drēbēm, tādēļ būtu jāpērk kaut kas praktisks, ko varētu vilkt ikdienā. Ja zinu, ka piem to kleitiņu tač nevarēšu nēsāt ikdienā, tas nebūs ērti, tad nevaru iezdot piem 20Ls par tādu lietu.. Tas pats ar aksesuāriem..
Un joprojām apbrīnoju citas cik superīgi tā var sakombinēt, bet pati ar savu praktiskumu .... (s) :/
10.02.2011 04:13 |

Reitings 517
Ieskatījos tajā mājas lapā.. nuuuu ja uz fotosesijām vēl taaa... bet dzīvē ne pārāk tādas drēbes.
Priekš džekiem atbaidoši,ļoti nepatīk, ja tā ģērbtos.
10.02.2011 04:16 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tille-paldies ,ka padalijies-bija interesanti paskatities :-) !Man patik kadreiz uzvilkt kadas interesantas bikses,tadas neredzetas,bet daudz ne,jo darba jagerbjas ta zolidi,nav daudz kur izradit to stilinu,bet man patik tas "makslinieku" gerbsanas stilins-parasti krasas tiek loti interesanti saliktas!!! (l)
10.02.2011 04:20 |

Reitings 5709
Ui, man ar šo ir sarežģīti, jo atkal jau nevaru īsti atrast to, kas sirdij ir vistuvākais. Es dievinu kleitas un augstus papēžus. Tāpat kā zīmuļsvārkus, baltas blūzes un mazās clutch somiņas. BET dažreiz... dažreiz man tāāāā gribās saģērbties "crazy". :-P Mans crazy gan ir tāds kā boho (siltā laikā) un rock/grunge (vēsākā) apvienojums, bet dažreiz vasarās patīk justies kā tādam puķu bērnam - nekārtīgiem matiem, džinsu sortiņos, baltā tunikā vai rakstainā kleitiņā, ar interesantām šallītēm un rotaslietām.. (l)
Un es tāā mīlu ādas jaciņas - viens no seksīgākajiem apģērba gabaliem, manuprāt! :-P :-)
10.02.2011 11:35 |

Reitings 209
Reģ: 07.06.2010
Ou, Salome, mums visai līdzīga gaume ;-)
Man ir izsmalcināts, sievišķīgs, glamūrīgs stils, taču brīžiem cauri vijas rock elementi. Piemēram, kādai vēsākai dienai izvēlēšos augstpapēžu zābaciņus, vidēji tumšus džinsus ar melnu ādas jaciņu (l) Protams, klāt attiecīgie aksesuāri.
Augstpapēžu apavus velku 99% gadījumu, citos man nav ērti.
Vasarā izvēlos garās kleitas ar augstpapēžu kurpītēm. Saulesbrilles līdzi ir praktiski vienmēr.
Ģērbjos savā stilā, tādēļ nav tādu lietu par ko apbrīnot citus cilvēkus.
10.02.2011 16:39 |

Reitings 15092
Ja jaizvelas tikai viens, tad izvelos - klasiski glamurigu stilinju. Bet pa retam uznak velme sagjerbties kreizigak.

BET mani tracina, ka biezhi vien jaunieshi domaa - jo bezjedzigakas lupatas savilkshu, jo stiligaks bushu! Ir tomer starpiba starp terminu "kreizii" un absolutu bezgaumibu. Nu piemeram, viena no shausmigakajam bildem ever (mana skatijuma,protams) ir shii: http://ej.uz/x71a
10.02.2011 16:45 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Es nekad neesmu sapratusi to modi ar Kaķi somā! Nu tās kaķa astes pie somām,kad piekārtas. Tas skaitās baigi stilīgi?Vai tur kāda dziļāka doma?:D Kur tādas vispār var nopirkt?:D
10.02.2011 17:06 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kā jau te viena meitene minēja - man nepieņemami saģerbušies tie puikiņi. Rodās tāds nevīrišķīguma, vājuma, baltrocīša efekts.
Ok - var ģērbties stilīgi, bet tad vajag saglabāt savu vīrišķību(bet ko zin, varbūt viņiem tāda nemaz nepiemīt)
Veeee...galīgi garām (kkas līdzīgs, kā Markus Riva)
10.02.2011 17:10 |

Reitings 15092
Rafaello - redzi citiem ir sunji padusees, a citiem kakji somaas! :D :D :D
10.02.2011 17:12 |

Reitings 135
Reģ: 09.12.2010
Es tomēr esmu sievišķīgi - elegantā stila piekritēja, bet manā gardarobē ir arī ādas jaciņa, plēsti džinsi un kurpes ar izteikti augstiem papēžiem. Arī šis tas no "vecmāmiņas stila" drēbēm. Bet nu reizēm var redzēt bišk pa traku tos "crazy" stila piemērus - nez vai savilkt platus kankarus, katru savā varavīksnes krāsā un pilnīgi atšķirīgām struktūrām, ir acij tīkami - izskatās pabaisi... :-D Bet nu katram savs, nevienu negribēju aizskart.. ;-)
10.02.2011 17:13 |

Reitings 135
Reģ: 09.12.2010
un par tiem vīrietīšiem, piekritīšu augstāk minētajam - par daudz sievišķības. brrrr...
10.02.2011 17:17 |

Reitings 114
Reģ: 11.09.2010
ar apģērbu necenšos un nevēlos pievērst sev uzmanību. jau gadiem ikdienā galvenie un vienīgie ģerbšanās kritēriji ir - ērti, tīri, "mierīgi".
uz svētkiem un ballītēm gan ļoti patīk sapucēties, tad gandrīz vienmēr velku kleitu un augspapēžu kurpes - tā ir mana vājība. (l)

Vēl pie šīs tēmas gribu piebilst: встречают по одёжке, провожают по уму. :)
10.02.2011 17:29 |

Reitings 354
Man pašai patīk, tas "crazy" stiliņš (nu drīzāk patīk novērot meitenes, kas tā ģērbjas). Tikai viņu tiešām jāmāk arī pasniegt. Piemēram, man patīk kā pēdējā laikā to dara Rihanna.. dažbrīd pilnīgi traki saģērbusies, bet spēj saglabāt to sievišķīgumu un pārvaldīt stilu, lai nekļūtu smieklīga...
Bet par sevi runājot - vislabāk un ērtēk tomēr jūtos sievišķīgajā stilā ar savu odziņu, kas atšķir no citām. Un neteikšu, ka tur robežas noturēt arī ir viegli. Svarīgi jau nav tikai tas, ko velkam mugurā, bet arī tas kā tas saskan ar dzīvesveidu, raksturu, izturēšanos.. Tāpēc es ļoti apbrīnoju sievietes, kam to lieliski izdodas apvienot un kuras var nosaukt par Elegantām ar lielo E.
10.02.2011 17:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits