Fiducia, atceries to ēdienu, par kuru mēs runājām? Nu, to putru...tās tagad tieši manas pusdienas, tikai bez kartupeļiem :-D šoreiz tīri labi garšo, bet tik un tā bērnībā bija labāk :-D
late, interesanta zupa ir soļanka :-P Tev tur normāla izēšanās, drīkst pirms skolas ieskriet? :-D :-D
ņam ņam, atceros, atceros :P Man garšo tieši ar kartupeļiem :) Bet vispār man ir dikti daudz lietu, kas bērnībā dikti garšoja, tagad vairs nē.. Bet šī nav viena no tām, jo garšo vēl joprojām :) varbūt tāpēc, ka mīļas atmiņas iedarbojas uz manām garšas kārpiņām, ha!
Mm, soļanka ir mana mīļākā zupa! :) Sagribējās, laikam būs jāuztaisa! Bet tā man pusdienās bija paredzēts drauga vakar gatavotais cālis medus mērcē ar rīsiem :)
late elīn es šodien tieši iegriezos veikalaa un domaju par zupu bet nobremzeeju un produktus nenopirku jo sapratu ka buussu parak slinka lai gatavotu,man jau riisus slinkums vaariit kur nu vel zupu :-D
bet tu jau mums saimnieciska ;-)
man baigi garšo sēņu krēmzupa (l) meža sēnes kopā ar dārzeņiem un kausēto sieru šī rīta domās man bija :-D bet tikai diemžēl domās :-D
es kad taisu sushi vispār cukuru neliku bet tikai sāli!
Salanka-ar tam nieritem ieksa!!!Atceros ,ka bija jataisa ar tris dazadam galam!!! :-) Ka man gribetos skabu kapostu zupinu-skaie kaposti te ir problema-nevar atrast!!! (t) Ari borsc-tik garsiga zupa!!!Ak dievs!!!!! (l) (l) (l)
Aaaa man ir vnk dievigas vakarinjas! (l) Meginaju taisit kaut ko lidzigu strogonovam. Sanaca dieviga cukgalja sinepju un marinetu gurkju mercee..Nekad nebutu domajusi, ka tas ir tik garshigi! :) Meeli var noriit! :D