'draudzene'

Reitings 14
Reģ: 14.04.2009

Esmu tik saniknojusies.

Stāsts, kā jau vienmēr, ir ļoti garš. Bet īsumā. Man nākas visu savu laiku pavadīt kopā ar 'lielisku' cilvēku,kas agrāk saucās mana labākā draudzene.. Viņai par nelaimi,es cītīgi strādāju,uzvarēju pāris konkursos,ieguvu 2ceļojumus, labas atzīmes.utt..Skola,jā-12.klase.It kā cik vēl palicis. bet tomēr, ..Lieta tāda,ka es nespēju sevi aizstāvēt, viņa nemitīgi kāpj uz galvas,kko pretīgu runā un izsaka muļķīgus komentārus par jebko. Es jūtos tik slikti. Kā lai iemācos par sevi pastāvēt?

Jums ir gadījusas skaudīgas draudzenes? Kā jūs sevi aizstāvat no citu apvainojiem?

Nevaru aizmigt, kā aiztaisu acis, tā viņas tuklais šņukurs acu priekšā ..

09.02.2011 03:14 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
aa...ka sevi aizstavet?
izliecies, ka tevi vinas teitais neaizskar(parasti plesonam patik, ka upurim var nodarit pari, jo tadejadi vini savu merki sasniedz) un saki ko preti.
10.02.2011 01:35 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
A konkrētāk nevar par tām replikām?
Kāds tam sakars ar skaudību?! Vai neesi pati sevi pacēlusi tagad saulītē un uztaisījusi par apskaužamu personu?
Uzreiz " šņukurs acu priekšā" ! Varbūt Tev pašai skauž,ka viņa iespējams ir sabiedriskāka, aktīvāka bez visādiem konkursiem un atzīmēm?
10.02.2011 01:45 |

Reitings 29
Reģ: 23.02.2010
Pagale nekad viena nedeg!!!

Tātad draudzenei ir pamats tā darīt.
Varbūt tu esi palikusi pārāk iedomīga un viņa tevi cenšas nolaist uz zemes.

Es parasti daru kā tava draudzene, bet pret cilvēkiem, kuri ir stulbi, iedomīgi, melīgi, liekulīgi un pārvērtē sevi. Tādā veidā mēģinu to cilvēku nolikt pie vietas. Un ne vienmēr tikai sliktā nozīmē. Dažreiz vajadzīgs skarbums, lai cilvēkam atvērtos acis.

10.02.2011 02:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Not for sale-man ari ienaca ta doma galva-labaka draudzene!!!!Vienalga ko izdarijusi tev,bet tu jau ari paradi sevi-ar to "Snukurs acu prieksa"!"Liela milestiba jums vienai pret otru"-tas tiesam!!!! :-D :-D
10.02.2011 02:51 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
pievienojos Emmanuellei!
Kas tad tā par draudzību, kur vienai skauž un otra jūtas pārāka

Domāju, ka šāda saskarme tikai grauj iekšējo harmoniju.

Skaidīgas draudzenes.. jā ir bijušas. Distancējos tās īpašības dēļ..
10.02.2011 03:21 |

Reitings 14
Kā jau teicu- agrāk saucās mana draudzene.. Kad šie lieliskie notikumi sākās(~gadu atpakaļ), tad arī vainoju sevi, domāju, ka esmu kļuvusi iedomīga, vai slikti pret viņu sākusi izturēties, bet tad vienu dienu saņēmos, pajautāju, lai skaidrā tekstā atbild, kas notiek- un viņa nekautrējoties, bez jebkādas nožēlas pateica,ka viņai nepatika, ka man tiek pievērsta lielāka uzmanība.No sākuma viņa jutās nedaudz vainīga un bija mazliet kauns par sevi, bet nu jau kādu laiku čakras ir atvērušās, un sākusi palaist savu muti..
10.02.2011 09:31 |

Reitings 14
emanuella, draiskule, ...

Protams, iespējams, ka es esmu iedomājusies no sevis nez ko.. Bet nu šī tiešām nav tā reize, kad man pietrūktu uzmanības vai taml,.. Un noteikti nebūtu tik izmisusi, lai cosmo sarunās nepazīstamām meitenēm lūgtu palīdzību..

10.02.2011 09:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits