Ir gan vēls, gan agrs. Uz to var skatīties divējādi. Man šodien brokastīs būs studentu brokastu paciņa. Tagad nevaru izdomāt, varbūt ''brokastis'' paēst tagad un no rīta ēst sviestmaizi? :-D
Rausītis dikti aizdomīgs šodien :-) Es, starp citu, palasīju jūsu iepriekšējos komentārus un arī taisni nodomāju, ka tik Carlene nav kāda no vecajām dalībniecēm. Aizdomīgums ir lipīgs :-D
Jā es nenormāli aizdomīga šovakar. Visas liekas viltīgas. :-D
Rosāro ja esi te sen tad 100% jāzin mans iepriekšējais niks, ja nē tad neko. Diezgan sen jau arī par Rausīti saucos. :-P Tāka ir variants vai esi vecā un izliecies par jauno vai ķer tagad uz mulķi. :-D :-D :-D
Man liekas ka pēc OLG ballītes te daudzas saucās citādi. Vai man vienīgai tā liekas? :-D :-D
Oo meitenes, neesmu no vecajām gan - ja vecās ir domātas dalībnieces no cosmo pirmsākumiem. Esmu reģistrēta jau kādu laiku, bet ienāku pa retam ;-)
Man arī bieži sanāk atkost cilvēkus. Vakar pat nejauši uzgāju sen zināmu meiteni. Niku mainīšana arī neko nedod, jo laika gaitā tāpat raksturīgie izteicieni 'nāk ārā'.
Rosāro jā nomainiju lai mani mazāks cosmo loks zinātu. Tākā daudzas tāpat to zin, tad tas nav diez cik konfideciāli. ;-) Bet ja negribi nesaki, kas biji. Nejau tapēc prasiju lai sauktu vecajā nikā. Es zinu kas ir Endy, Bullis, Magdalēna, bet nesaucu viņas taču vecajā nikā. :-)
Nu,ja es būtu Gemini,tad jau nosauci un visām taptu skaidrs tomēr, ja kādai vel nebūtu bijis aizdomu vispār, un tagad visas tā arī domās. :-D
Es jau ar tāpat tik, vnk domu pasniedzu. :-)