UZMANĪBU, pievērsiet beztēmai UZMANĪBU! ;D

Reitings 94
Reģ: 16.12.2010

Ir gan vēls, gan agrs. Uz to var skatīties divējādi. Man šodien brokastīs būs studentu brokastu paciņa. Tagad nevaru izdomāt, varbūt ''brokastis'' paēst tagad un no rīta ēst sviestmaizi? :-D

Kādi plāni dienai? 8-)

08.02.2011 04:45 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!
Esmu augšā, žirgta un vāru frikadeļu zupu. Pašai ieplešas acis izlasot šo vārdu salikumu. Augšā? Žirgta? Pēc vakardienas?

Draudzenei bija tik daudz "jaunumu", ka nolēmām pavadīt šo nakti kopā. "Tu nāksi pie manis vai es pie Tevis?" - "Vienalga!"
Nu i labi. Satikāmies pie veikala, nopirkām visu nepieciešamo. Un gājām svinēt atkalsatikšanos. Ir tak pagājušas jau 4 (!) dienas, kopš neesam redzējušās. :-D
Ha, ha... Vārds pa vārdam, glāze pa glāzei, kad manī pamodās karuselis. Man patīk tā sajūta, kad viss liekas tik viegli un nepiespiesti. Un tad aiziet atklāsmes brīži un atzīšanās mīlestībā. Mēs vienmēr tādas mīļas viena pret otru paliekam, kad iedzeram. Tā mēs tur apskāvušās čivinājām kādu laiku, kamēr manī dzima ideja. Ja jau - tad jau... Un sāku rakstīt cilvēkam, kuram vismazāk vajadzēja runāt bullshitu un liet medutiņu ausīs. Ko es uzrakstīju - nezinu. Jo sarakste dzēsta.
Tā es tagad sēžu žirgta un ar sāpoši galvu un mokos sirdsapziņas pārmetumos. Svēti nosolos reibumā neaiztikt telefonu! :-D
Kā saka - kas nedzērušam galvā - dzērušam uz mēles. :-D
08.02.2011 12:19 |

Reitings 1565
Madam, lai arī Jūsu saruna bija grūta, bet labi, ka iznākums ir pozitīvs un pavadījāt jaukas brīvdienas. Cerams, ka turpmāk viss būs ok jums. :-)
Tieši tā, es jau viņam teicu, ja tu gribi tad izdomā kaut ko pats, bet nē šis saka, lai es domāju, pēc tam strīda laikā pasaka savu ideju un saka man, kāpēc, es to nevarēju izdomāt. Da sviests kaut kāds. :-/

Es saku tā, skatos mums abām tiešām līdzīgi, bēdu māsas. Piekrītu par to runāšanu citā valodā, man arī liekas, lai kā mēs runātu, neviens nevēlas otru saprast. Briesmīgi, turies! Bet izrunāties tāpat vajag. Jāgaida vai manējais šodien uzradīsies. (t)
08.02.2011 12:20 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Labrīt, dāmas! (l)
mana šodiena sākās ar dusmīgu draugu, jo manis dēļ viņam sanāca aizgulēties, bet īpaši šausmīgi par to nejūtos, jo viņš tāpat visu paspēja.
Savukārt man vajadzētu 10.00 aiziet uz vienu tikšanos, bet laikam jau ka neiešu gan, ārā ir tāda vētra, brr!!! Un man nav gumijnieku-šiem laika apstākļiem citi zābaki laikam nemaz nav piemēroti :O
Un man ir samilzusi problēma. Visu mūžu esmu ēdusi baltos rīsus un uzskatījusi tos par veselīgiem, BET, kā izrādās, esmu kļūdījusies. Nu tad jautājums sekojošs, un ļoooti muļķīgs-Kur var nopirkt brūnos rīsus? Tie ir tie paši tvaicētie rīsi? Vakar pētīju gan hyper Rimi gan XXX maximas rīsu plauktus, bet nekādus brūnos rīsus nesaskatīju? Apgaismosiet??
08.02.2011 12:21 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Nu es arī ceru, ka uzradīsies manējais šodien,es par lepnu esmu lai pati tagad lūgtos un zvanītu, lai šovakar brauc pie manis...Jo vakar strīdoties viņš paziņoja, ka brauks prom, es teicu, ja gribi visu laiku tiešām strīdēties, jo man jau galva sāp un nav spēka vairs strīdēties, tad varbūt brauc labāk prom, bet ja gribi aprunāties mierīgi, paliec..Un ko viņš - aizbrauca :( Laikam tiešām gribēja tikai strīdēties.Ir lietas, ko es nevaru pieņemt - piemēram to, ka viņš mani nepieņem tādu, kāda esmu un grib iztaisīt no manis supersievieti, kura būtu visās jomās ideāla, dažreiz man šķiet, vai vispār ir kaut kas tāds kas viņam manī patīk:( Jo man tie gruzīts, ka es varētu būt aktīvāka, smaidīgāka, vairāk ar viņa draugiem tusēt, man varētu būt tievāks viduklis utt...Tā vien liekas, ka mani neciena:(
08.02.2011 12:27 |

Reitings 772
Labrit :)
Jau otro dienu atrodos komandejuma... Lai ari brokastis izdzeru divas tasites kafiju, bet miegs nak ka traks... Visu laiku ir auksti un pat viesnicu te neviens nejedz normali apkurinat... :(
Dienas plans - darit to, kas paredzets izdarit, kamer esmu shaja darba vieta... :)
08.02.2011 12:30 |

Reitings 2087
Emanuelle, jā, tieši tā, tikai šorīt bez riekstiem:)
Not_for_sale, bet ko darīt, ja cosmo nepieciešams, lai pamostos pirms darba? Atliek vien kavēt...
08.02.2011 12:32 |

Reitings 1565
Es saku tā, tiešām mums viss ir identiski. Arī manējais grib no manis pataisīt supersievieti. Gruzī par vienu virsū, es mainos, izdaru, tad atkal kaut ko citu atrod, visu laiku man piekasās. Tieši tāpat, kā tev. Nu es jau arī pati neiešu lūgties, ja šodien neuzradīsies, tad rīt rakstīšu, lai brauc pakaļ savām mantām. Es jau viņam arī saku, ko tad tu esi kopā ar mani, ja tev viss besī manī. Šis tik klusē. Tiešām sāp, ka cilvēks var tev tādas lietas pateikt un viņš vēl runā par mīlestību. Aga, baigā.
08.02.2011 12:38 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Buxiic-tu esi cita pilseta komandejuma? :-)
Uzputene-es edu rupjmaiziti ar zavetam datelem virsu,lai butu mazliet ta sajuta-lidzigi ir ,bet ne ta!!! :-P
08.02.2011 12:40 |

Reitings 772
Esmu kaiminjvalsti :) Igaunija :)
08.02.2011 12:42 |

Reitings 2170
Hei, hei!

Esmu jau darbā, pilna možuma un enerģijas strādāšanai. Par laimi, darba arī šodien nav ļoti daudz, tāpēc varēšu aizmukt mazliet ātrāk :D

Šorīt pār mani nāca apjausma, ka Vaļas diena ir jau pēc 6 dienām. Zinu, ka draugs kaut ko dāvinās, bet man nav ne mazākās nojausmas, kā lai apsveicu viņu :D
08.02.2011 12:52 |

10 gadi
Reitings 6339
Karstvīn, es arī savējam prasu, kāpēc viņš ir ar mani, ja jau viss manī ir nepareizi un viņa vēlmēm neatbilstoši. Tad viņš atbild, ka ir kopā tāpēc, ka patīku, man gan izskatās, ka ne jau es viņam patīku, bet tas tēls, ko viņš no manis grib uztaisīt. Un tad vēl salīdzināšana ar citām meitenēm ..grrrr...Nu kā tā var, es taču viņu nesalīdzinu ar savu bijušo, kurš bija labs vismaz tādā ziņā, ka mani nekad necentās pārveidot un salīdzināt ar citām; viņam gan bija cita slikta īpašība, kas nav tagadējam - šausmīga greizsirdība.
08.02.2011 12:53 |

Reitings 2170
Skatos, ka te daudzām problēmas attiecībās. Sestdien man arī likās, ka visa mana jūtu pasaule brūk kopā un vīrieti es tikpat kā neieredzēju. Satikos ar draudzeni, izrunājāmies kārtīgi no sirds un es nolēmu ņemt to visu vieglāk. Tagad mazāk uzmanības pievēršu viņa kaprīzēm un vienkārši daru tā, kā man pašai patīk. Pēdējās trīs dienas tas man liek justies ļoti labi.
08.02.2011 12:58 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Čau kakau, lēdijas. Es šodien slinkoju. Šodien man skaistumkopšanas diena. Izmāģinu kanēļa masku pret celulītu, ja būs okei, tad ziņošu par rezultātu. :-P
08.02.2011 13:09 |

Reitings 443
Reģ: 07.02.2009
Lāābrīt!!! :-P
Šonakt diezgan slikti gulēju, visādi traki murgi rādījās. :-D Kādas trīs reizes pat pamodos... Brrr....
Bet neraugoties uz to, noskaņojums jau kuro dienu nu tīīīīk labs. :-) Bet īstenībā lkm bez iemesla. :-D Bet sajūta tāda, it kā būtu iemīlējusies. (l) Bet neesmu. :-D Lkm vnk šobrīd nav iemesls būt nelaimīgai, tpc tāds noskaņojums. (l)
Šodien vajadzētu iztīrīt un sakārtot dzīvokli, nolakot nadziņus... :-) Starp citu, jaunā Gossip Girl sērija jau ir? :-) Un rīt jau atkal uz Rīgu uz skolu jādodas... 8-)
08.02.2011 13:11 |

Reitings 1565
Es saku tā, manējais līdzīgi saka, ka tāpēc, ka mīl, bet nez kāpēc es viņa mīlestību neredzu. Tik traki man nav, ka salīdzinātu ar citām, bet tomēr nepatīkami. Cik ilgi Jūs esat kopā?

Magdalēna, kā tev izdodas darīt to, kā pašai patīk? Manējais brauc pa smadzenēm kamēr es neizdaru tā, kā viņš vēlas vai nesāku psihot. (t)
08.02.2011 13:20 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Labrīt!
Es jau no pus8 augšā, pagatavoju draugam brokastis, pavadīju uz darbu :-) Pati izdzēru lielu kafijas krūzi ar pienu, bet vēl nevaru pamosties. Paspēju izlasīt jaunākas ziņas, atbildēt uz e-pastiem, noepilēt kājas un nolakot kājām nagus :-D Jāsaņemas vēl izvest savu suņuku laukā, ārā liekas briesmīgs laiks :-/
08.02.2011 13:26 |

10 gadi
Reitings 6339
Karstvīn, mēs esam gandrīz gadu kopā, man jau mamma saka, kas tad būs vēlāk, ja jau tagad mums tik nopietnas nesaskaņas..:(
08.02.2011 13:28 |

Reitings 7596
sveikas!atbraucu no naktsmainas,padzersu teeju ar medu un liidiishu guleet!esmu taa parsalusi,laukaa tik debiils laiks,veejsh taads ka puush mani gar zemi un lietus sitas sejaa,ieniistu shaadu laiku (e)
08.02.2011 13:30 |

Reitings 2170
Nu bet pasaki, vai tu neesi cilvēks ar savām vēlmēm un vajadzībām? Kā viņš tev var kaut ko piespiest? Draudzene man izskaloja smadzenes, iedeva labu grāmatu :D un nu es zinu, ka vīrieša kaprīzēm izdabāt nevajag, jo tas bojā attiecības. Vīrietis redz, ka sieviete ir kā paklausīgs šunelis un kāpj tik uz galvas. Tas gan protams nenozīmē, ka tagad jāatsakās no sava ieguldījuma kopdzīvē un attiecībās. Vienkārši vajag pieturēties pie sava.
Sestdien manējais darīja tā, kā man nepatīk. Es dusmojos un nebiju mīļa. Šis man uzreiz taisa skandālu un pārmet to, bet es pateicu - ja man jāsamierinās ar to, kas man nepatīk, samierinies tu arī. Rezultātā viņš kļuva supermīļš un vēl man somu nopirka :D
08.02.2011 13:35 |

10 gadi
Reitings 6339
Es vēl nevaru saņemties iziet ārā. Bija doma iet pirkt džinsus, bet laikam jau neiešu. Uzvilkšu gumijniekus un maksimums, uz veikalu aizstaigāšu. Vakarā lekcijas.
08.02.2011 13:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits