Ok, tātad, es vēlos apjautāties, jums-dāmām par tādu visai kutelīgu lietu, kā gonoreja.
Aptuveni pusotru nedēļu atpakaļ, manam draugam parādījās tāds kā urīnkanāla iekaisums. Dedzinoša sajūta pēc urinēšanas, vispār dedzinoša sajūta un tā. Viņš bija pie urologa, urologs teica, ka ir aizdomas par gonoreju, bet analīžu rezultāti būs tikai ceturtdien. Es esmu vispār ļoti uztraukusies, jo es internetā lasīju, ka sievietēm vispār gonoreja ir bez simptomiem, tāpēc, es esmu sabijusies par to, vai, ja viņam atklās gonoreju, vai tas varētu būt no manis. Man nav bijušas nekādas tādas problēmas, neesmu sev novērojusi nevienu no simptomiem, kas ir sievietēm ar gonoreju. Ir, vēl, protams tāda iespēja, ka simptomu var vispār nebūt, ka cilvēks ir vienkārš nēsātājs, bet pašam itkā nekā nav. Man nav itkā problēmu tādu, ko varētu izraisīt gonoreja, tur vēdera plēves iekaisums un citas lietas. Tad, pavisam noteikti, es būtu pamanījusi.
Es esmu ļoti pārbijusies, jo, ja tā ir gonoreja, tad man tā ir jau ļoti sen [pašai nemaz nezinot], bet esmu salasījusies šīs dienas laikā tik daudz informācijas par to, ka pieķeru sevi baigajā distresā. Es zinu, ka viņš mani nav krāpis, tā kā šo ideju es droši atmetu. Tā kā šī infekcija ir ļoti izplatīta, tad varbūt kāda varētu padalīties ar savu pieredzi? Un, pie kā man būtu jāgriežas pārbaudīties? Pie ginekologa?