Vai kada no sejienes ir pasutijusi drebites un kadas ir atsauksmes par kvalitati?Vienkarsi vinjas nav letas un man ir iepatikusies si kleita http://www.creativelatvia.com/lv/Violet_mini_dress tapec baidos par kvalitati.
Šī kleita personīgi man nepatika, bet esmu pati iegādājusies Latvijas dizaineru citas drēbītes un esmu ļoti apmierināta, gan ar kvalitāti, gan izskatu :-)
Labi tas ar tām drēbēm protams gaume un tā, bet kad es ieraudziju tur tos stiligos vaļenkus par TĀDU cenu, tad gan es gribētu satikt to cilvēku kuram ir tāda gaume, ka tiešām pirktu un staigātu ar tādiem... :-D :-D :-D
Jebkurš apģēŗbs, kas tiek taisīts vienā vai dažos eksemplāros nebūs lēts, turklāt ļoti daudz izsaka tas, ka drēbes ir šūtas ES (Latvijā) nevis Ķīnā, kur galvenais ir daudzums nevis kvalitāte un darbaspēks ir ļoti lēts.
Starpcitu, Latvijā drēbju ražotnēs ārzemju dizaineri (firmas)šuj drēbes, kuras sūta pēc tam prom..un kvalitāte ir ļoti laba:)
vakar pa tv arii raadija valenkus un es bralim teicu,ka moska vajadzetu padomat par tadu iegadi-vins teica,ka tad mani uz ielas nepaziisot,klat nenaksot! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
hellin,man nav ugg zabaki,ta ka to nezinu! :-D bet manam brālim vispār mana gaume nav pienemama,agrak teica ,lai nevelku kedas,nu jau vairs ne ko ipasu,tik kad noperku kaut ko jaunu piemeram kadu bluziiti ,bet it seviski jau apavs,vins vienmer prasa vai tad omei dzimene tuvojas!?? :-D :-D