uu, es savu vīrieti jau biju orāli komunicējusi, bet pirmo sms es viņam aizsūtīju interesantu sms pulksten piecos no rīta nākot mājās no pamatīga tusa :-D
labāk jau būtu pagaidīt, kad pats atrakstīs, bet ja nu neraksta, tad pašai paņemt pirmo soli. bet tikai pirmo. lai tālāk pats protas, jo, ja nesapratīs sākumā, nesapratīs nekad. :)
tas atkarībā,kur to puisi satiki!:) man patik ja pati pirma vestule nav standarta-piem.,čau kā iet?u.tt. ja satiki kada pasakuma ,vari piemeram kaut ko saistiba ar to :)
Es varu izvēlēties, kurš tas būs, bet viņam ir jādomā, ka viņš medī mani,nevis es viņu. Un, nē, nerakstu, nerunāju pirmā. Tas ir pret maniem principiem. Man man ptīk, ka iekaro. pakaļ ar neskrienu.
es tagadējam puisim uzrakstīju pirmā, bet nu tā bija tāda situācija, ka tā vajadzēja :-D
vispār manos principos nav, ka jāgaida obligāti, ka puisis pirmais uzrakstīs vai uzrunās. tas taču nav svarīgi :-)
ja man interesē, tad rakstu! jo es labāk tad sevi lamāju par to, ka kaut ko stulbu uzrakstu, nekā neuzrakstu vispār :D
vienreiz šitik neatlaidīgi rakstījos un nuuu, ja daudzus mēnešus vairs nav vajadzības rakstīt (l)
Esmu uz ielas uzrunājusi pirmā vīrieti, kuru vairākas reizes esmu redzējusi no rīta ejot uz darbu, mēs parasti tikai saskatijāmies, tad nu vienā dienā nolēmu viņu uzrunāt :-) , tas gan bija diezgan sen, biju jaunāka un dullāka :-P
Savu tagadējo vīru var teikt es uzrunāju pirmā un attiecību uzsākšanai es biju iniciators, un nemaz to nenožēloju, jo tagad esmu laimīga. Vīrs teica, ka pats nebūtu uzdrošinājies TĀDAI meitenei iet klāt :-D kaut gan pats ir īsts saldumiņš, basketbolista tipa. :-)