apsveicam chupsi ar lielisko ideju atstāt savu kosmētikas maku pie drauga! :-D nākošreiz brauksim pēc 3 ned. (e) tātad iesakiet lētu tonālo/pūderi, skropstu tušu, acu zīmuli un lūpu spīdumu (t)
MissIdealisticBitch - tieši mans variants.. tāpēc arī mazliet sanāk pabrīnīties par to visu...
esmu sapratusi ka brilles un kosmētika ļoti, ļoti maina cilvēku... man darbā ir viena meitene, kura krāsojas katru dienu un izskatās smuki, bet vienā dienā sanāca viņu redzēt bez- ak dievs tas bija šausmu filmas cienīgs skats- tiešām... nekad nevarēju iedomāties, ka tā varbūt... viņai tiešām labāk krāsoties.. katrā gadījumā negribētu būt viņas džeks un no rīta pamosties pirms viņas... aizrāvos (s) :-D
es laikam esmu no tām, kas atbalsta dabiskumu.
ja jaunai meitenei ir jāuzkrāsojas, lai izietu no mājas. es to vnk nesaprotu.
uz prezentāciju var aizņemties no draudzenes kosmētiku. atsevišķiem gadījumiem ir domātas draudzenes. ja jau tik neveiksmīgi.
Iesaku iechapot disco veikala - tur vienmer pa labam cenam var kaut ko atrast. Un tam pasham Dzintaram acu zimulji un tushas ir ok. Vel no leta gala tiesham labi produkti ir Multiluxa.
Un par to kosmetiku - es ari krasojos katru dienu. Man vnk kopta sieviete asociejas ar neuzkritoshu meikapu. Mamma un ome vienmer ir krasojushas un ta nu man ir ieaudzinats, ka etikjete prasa uzkrasot kaut vai to pashu skropstu tushu. Izejot no majas bez kosmetikas jutos it ka plika butu izgajusi :D
Nus esmu no tām,kas tiešām neiziet no mājas bez kosmētikas, nu es jau vairāk neskaitos "jauno meiteņu" kategorijā, bet savos 29 gados vienalga izskatos jaunāka par dažu 20 gadnieci, turklāt ar visu kosmētiku. Ja kosmētiku prot lietot un izcelt,kas izceļams, noslēpt, kas nozlēpjasm, to vajag lietot- kosmētika padara sievieti izteiksmīgāku. Tikai visu ar mēru vajag.
Paēdušais nepaēdušo nesapratīs :-D
Es nekrāsojos, ja man vienkārši no rīta ir slinkums, un tad nākas atbildēt,ka nē, neesmu slima, un neesmu tuvu ģībšanai :-D (esmu bāla (jeb gaišais tips), ar gandrīz neredzamām skrosptām, uzacīm).
Es jau ar teiktu,ka problēma nav manī, bet apkārtējos,kas lupī nekaunīgi :-D
izgulēšanās, skrubis, sejas noskalošana ar aukstu ūdeni un smaids! :)
man bieži savas aizmāršības dēļ sanāk atstāt kosmētikas maciņu kaut kur, tāpēc arī ikdienā bieži sanāk neizmantot dekoratīvās izpriecas. puiši saka, ka es tad izskatos skaistāka, lai gan ikdienā arī nemālējos biezos slāņos
leiputrija - diezgan līdzīgi man.
tāpat kā ir jāprot krāsoties, tāpat ir jāprot arī saglabāt savu izskatu bez kosmētikas daiļu un izteiksmīgu! :)
veselīgs uzturs ādu padara veselīgu, tātad vienalga vai esi bālais tips vai tumšais.
jā, vienmēr esmu apbrīnojusi, cik daudz cilvēkiem par prātu izsaka vecums! :)
@ MissIdealisticBitch
bet es arī pazīstu meitenes, kurām ir vajadzīga kosmētika dažādu nenovēršamu defektu dēļ un tā visnotaļ labi palīdz justies pašapzinīgākai! :)
MissIdealisticBitch - pagaidi,kad Tev būs mans vecums un tad spriedelē par ādas kopšanu utt.,ja Tavā vecumā tiešām kosmētiku lietot vajadzētu maksimāli maz, tad manā vecumā, tomēr vajag nedaudz citu tēlu.... turklāt seju mazgāt ar ūdeni un vēl pie tam aukstu ir neveselīgi... starpcitu.
Ne jau visiem aada ir perfekta, pat ar ljoti ruupiigu kopsanu, labas kosmeetikas lietosanu un regulaariem kosmetaloga apmekleejumiem. Diemzeel aadas staavokli arii citas lietas ietekmee.
man personīgi ir draudzenes, kas vispār no mājas neiziet, kamēr nav uzlikta kārta tonālā un iztaisnoti mati un vēl visādi brīnumi, kuriem ikdienā neredzu jēgu :D
vienmēr paiet divas stundas kamēr viņas sataisās tikai lai aizietu uz veikalu.
cilvēki tiešām ir dažādi un es to zinu, bet veselīga dzīve uz cilvēkiem atstāj līdzīgu iespaidu.