chocoo
:-D būs man macība tgad, jo es pat nemaz neiedomājos paskatīties to galeriju, gribēju kā labāk, sanāca tā kā sanāca, un vēlreiz atvaino, ja kaut kā aizskāru tevi, tāds nebija mans mērķis :)
Chocoo, ko Tu tagad peries par sīkumu? Pati te stāstīji par to, ka biji pie Sokolova, tad parādās tās bildes un meitene vienkārši sajauc. Piedod, bet es arī biju pārliecināta, ka tā esi Tu, jo arī cosmo bildēs izskaties ļoti tieva. Un tas nav nekas slikts, ka kāds ko virtuālajā vidē pārpratis. Neviens publiski neķengāja, izteica minējumus, bet Tu aizsvilies uzreiz.
Mademoiselle, Chocoo, Sokolova darbus esmu redzējusi daudz un dikti+lasījusi par viņu, bet tas nepadara fotogrāfiju apstrādāšanu nakts laikā par neiespējamu. Vienkārši muļķīga sakritība, ka nākošajā dienā parādās tās bilds, Chocoo, labāk pasmaidi un miers. Un es nepērtos, pirmkārt, es nefotografējos, jo pārāk liela enerģija paliek bildēs, otkārt, man cosmo meitenes ir tikai virtuāli tēli, kuru viedoklis nav pārāk svarīgs
meitenes, nezinat, cik maksā 1000 gab. puzle? :-D Kārtoju istabu un atcerējos, ka man ir tāda, tikai 1x likta, varētu pārdot, bet nezinu, cik ir pieklājīgi prasīt par tādu :-D :-D