Sveikas!
Šodien jau paspējām nedaudz sakašķēties ar draugu. Šis visu laiku pretrunā ar sevi nonāk. Saka,ka guļu gultā un neko negribu darīt. Es saku, braucam uz boulingu vai Līvu akvaparku. Nē, tur jātērē daudz naudas un pats aizbrauca uz baseinu. Ej un izproti tos džekus. :-D Plāns man šodien ir uztaisīt ko garšīgu un varbūt kaut ko padarīt. :-)
ņam ņam dzegužkalna rajons smird,tur pat pamaniiju avariijas dienesat mashiinu,gan jau kkas atgadiijies,bet smird pamatiigi (e)
karstviin tev nu gan baigais džeks :-D
Jaukum, tā izskatās, jo tagad viņš mani bombardē ar atvainošanās īsziņām. :-D Vnk agrāk mēs daudz strīdējāmies, tagad tā nav, šīs, laikam, sailgojies pēc pagātnes. :-D
Es vakar biju aizbraukusi prom no Rīgas un paliku pa nakti viesnīcā. Vajadzēja nedaudz savākties un sakārtot domas. Šodien laimīga atbraucu mājās, ieeju virtuvē un wolā - kalns nemazgātu trauku. Galds notašķīts ar ēdienu, miskaste pārpildīta, ka pat galus nevar savilkt kopā, pie datora kaudze konfekšu papīrīšu, ledusskapis iztukšots. . .
Cik var lasīt morāles? Pieradis, ka visi aiz viņa savāc. Nē! Es to necietīšu!
Viņam paveicās, ka nebija mājās.
Uzpīpēju un tagad miers.
Viss, eju uz darbu. :-D
Man tikko garigais no +100 noslideja uz -100 (e)
Biju izgajusi ara, lai satiktos ar meiteni no CreativeLatvia un sanjemtu savu laimeto davaninju (par sho liels prieks!) un pamaniju,ka man atkal zabakam purngals pliist. Baac! Kopsh garantijas remonta esmu uzvilkusi vinjus kadas 4 vai 5 reizes tikai.. (e) Baac, toch laikam NSKingaa nedrikst apavus pirkt!!
Dellicious ...nevāc, lai stāv..gan pats atapsies. Es tā vīru izmācīju...bija apnicis,ka tekoši novelk drēbes atnākot no dara un tik krāmē kaudzē uz kumodes...bija jau runāts 100 režu par šito, bet nekas nelīdzēja,jo vienmēr es neizturēju un savācu. tad nu iespītējos un nevācu...pa nedēļu bija kaudzīte ka tik turies- es nereaģēju. Šis sestdienas rītā prasa...eu ko tāds bardaks mums guļamistabā, neko atbildēju ar pretjautājumu vai viņš nezina,kurš tās drēbes tur kaudzē sakrājis un zeķes zemē sametis? Nosmējās un visu pats savāca un no tās reizies seko līdzi, lai dŗebes tiktu noliktas vietās. Un bez nekādiem kašķiem.
Nu es tikko vismaz sarunaju,ka varu centra veikala ienest, jo pagashreiz speciali speeros uz Spici, kur pirku.
Tad nu rit pajautashu, cik reizes ir janes labot, pirms samaina pret jauniem? Besii.. (e)
Zakji, es jau it kā parasti saku, ka veikalam nav nozīmes, bet pašiem apaviem (tāpēc, ka visi vnm "noliek" Walking, bet man tie apavi ilgi kalpo :-D ), BET, nu, NS King ir toč garām, draugam jau 2 apavu pāriem bija tā, ka 2 nedēļas pēc nopirkšanas saplīsa, kaut gan ar tiem apaviem viņš ārpus telpām pat neizgāja, no citiem draugiem arī esmu daudz sūdzības dzirdējusi, sviests.