Uzreiz brīdinu- šodien neņemat mani par pilnu esmu vēl vakardienas iespaidā! :-D
Nu ko gulēts 2 h, šodien priekšā grūta darba diena. :-D
Visām jauku dienu un jauno nedēļu! :-D
Esmu tagad stārs savā novadā, vecāki priecīgi, draugiem skauž bet es par to iesmeju! Mēģināšu draudzīgajos prasītājām nosūtīt kautko par šo tēmu.....
:-D
Es jau pagājušnedēļ sapirku kosmētiku, neko vairs nevajag!Un tā "aiz nav ko darīt" naudu tērēt arī negribās!jāpiezvana družka,jāparunā visādas muļķības :-D
Čau!
Jūtos slikti,neizgulējusies...ap dūšu ar slikti,nez kas ar mani :-( šodienas plānos līdz centram aizbraukt darīšanās,vakarā pagulēt vismaz kādas 2h pirms darba un tad jau braukt stradat!
Labrīt atkal jau pirmdienā!
Es arī slikti gulēju! Brīvdienas bija ļoti interesantas. Atkal nonācu pie jaunām atklāsmēm sakarā ar manām draudzenēm.
Šodienai nekādi diži plāni nav.
labrīt!
brīvdienas pagāja traki -6dien ar draudzenēm tikām laukā no mājas un 2stundu laikā sadarīju ai ai cik daudz slikta... :-/ draugs vēl mēģināja sagruzīt, bet es izrubījos un no rīta viņš ar mani nerunāja...un vakar noplīsa auto tagad kožu pirkstos, jo nezinu cik maksās detaļa un kad sataisīs. no rīta braucu uz darbu ar autobusu tagad jāizdomā kā atpakaļ tikt! :-D