Labrīt :-)
cēlos 4:00, lai brauktu uz Rīgu, tagad sēžu pusaizmigusi, piekārtoju atvestās mantas un gaidu kad sāksies skola, ja būs jāsēž līdz 16:00 laikam neizvilkšu jau tagad miegs nāk, bet autobusā nevarēju pagulēt, jo šoferītis normāli uzgāzē un pēc tam nevar nobremzēt :-) (e)
labrīt.
sēžu jau darbā, kafija izderta. gaidu pl.9 lai varetu zvanit uz internetveikalu un beidzit nopirkt kompi. 8-)
bet galva nenesas strādāt... pilna ar ar visādām domām, ko darīt talāk mīlas frontē... eh...kapēc nevaŗ sadalities uz pusēm un dabūt abus. :-(
Labrīt ;-)
Es jau augšā no 5.30, sataisīju draugam brokastis, ieliku līdzi šokolādi marsu, viņam mazs pārsteigumiņš un pavadīju uz darbu, tad pēc 7iņiem ielīdu atpakaļ gultā, bet pagulēt nevarēju, jo kaķene trakoja, visu istabu savandījusi. :-)
Nu man šodien vajag saņemties uztaisīt autobiogrāfiju prezentācijas veidā, bet es nezinu ar ko sākt :-/ Varbūt kāda var ieteikt kādu padomiņu? (l)
Labrīt pirmdienā!
Jūts šausmīgi, visu nakti nevarēju aizmigt, tagad jūtos nekā!Ai, meitenes, manir tādi moraļņiki pēc brīvdienu tusēšanās, ka gribās zemē iekrist :'-( :'-( Un tajā visā varu vainot tikai un vienīgi sevi :'-( :'-(
pamodos mazliet pāri 7-iem un esmu jau darbā, priecājos, ka varu uz darbu nākt kājām (l) tagad prasās pēc kafijas un tad jāsēžas klāt papīru kaudzei :-/
Labrīt :D
Tā kā visas brīvdienas pie manis bija dažādi ciemiņi, tad nu es pa virtuvi, kā traka noskrējos :D bet bija forši :D Šodien nāk miegs nenormāli, jo vakardienas ciemiņi tika ap 12 vakarā aizbrauca prom :D:D:D
katte, tev kad pēdējo reizi bija tā, ka bija labi? :D Es kā nepalasu tavus postus, tu visu laiku esi ieslīgusi depresijā. Tas tā kā nenāk par labu ne fiziskai ne psiholoģiskajai veselībai ;) Varbūt, kas jādara lietas labā?! :-)
Bet nu, ja godīgi, tad toč kkāda melnā josla man iestājusies, bet iepriekšējā nedēļa bija ritīgi superīga (l) , līdz es visu sakakāju ar savu trako klubu gājienu!! :-/ Vo pasakiet, kā jūs dabūjat gatavu to, ka uzliekat visam mīksto!?Nu gadījās, gadījās, bet es par to vienmēr tā pārdzīvoju :'-(
Jap, jap man arī tekila pie vainas! ;-)Un es, protams, vairāk, bet tekila arī nav bez vainas (s)
Šodien plānā aizbraukt uz augstskolu aprunāties ar sava bakalaura darba vadītāju, pēc tam uz treniņu. Un vakarā atsākas lekcijas universitātē - beidzot! Man ir brīvlaiks jau no Ziemassvētkiem (sesija neskaitās), gribas atkal uz lekcijām.
Un varu piekrist chocoo - šī tik tiešām varētu būt laba nedēļa. :-)
Labs rīts!
Šodien aiziet otrais semestris ausgstskolā,beeidzooot,biju jau dzīvojoties pa mājās izbesījusies.lai aiziet parastā ikdiena! :-) tā kā skola,bišķ pa djēlām un tad jau atsākt mācīties,mācīties un mācīties...gribu labākās sekmes... :-D
Nu jā, no šitām visām trakajām sirdsāpēm gribās aizmirsties, bet aizmirstos tā, ka pēc tam izdaru sev vēl sliktāk un pārdzīvoju vēl vairāk! :-(
Kā es gribu atpakaļ savu veco dzīves prieku! ;-)
Labrīt (l)
vakar aizgāju gulēt ap 3:30, līdz ar to jūtos diezgan neizgulējusies. Draugs gan tāpat pamodās 6.00 un aizgāja ārā uz stieņiem trenēties, nu pilnīgs malacis (l)
Tikko mani atveda pie mammas, viņa apslimusi.. šodien plāni praktiski nekādi. Droši vien būs jāpagatavo ēst un tas arī dižākais dienas plāns.. Ehh, brīvība.. :D sāk jau apnikt.
katte, bet tu maz kaut ko dari, lai kļūtu labāk? Varbūt tev ir jāpamaina vide, tusēšanās veids, jāiepazīst kādi jauni cilvēki! Nu zin jaunu emociju iegūšana un tā ;)
Ai, es grēkoju jau no paša rīta - ēdu šokolādīti, man slinkums brokastis taisīt, kaut gan mājās ir lavašmaizītes, bet man īpaši pie sirds neiet. Kafijas ar nebija, nācās dzert cigoriņkafiju un izrādās, ka nav nekādas vainas (l)
Un man kaķene tik pa kluso zog salmiņus ar ķepu, tik smieklīgi izskatās, bet tai pat laikā tik mīļi (l)
Gulēju slikti, bet jūtos labi. Brīvdienās notusējām pa mājām- dzērām martini un alu, ko nu kurš. Pa mierīgo paskatījāmies filmas un pačilojām ar vīru divatā. Sestdien pašķiedos ar naudiņu...to daru reti, bet šoreiz izdomāju atļauties. Un garastāvoklis ļoti, ļoti uzlabojās :-)
Tagad biku jāpastrādā. Un vēl gaidu, ko man sazīlēs mūsu zīlniecīte ;-)