Jaunajā gadā es gaidīju Valentīndienu, tad visas šīs diskusijas man pieriebās un izdomāju, ka nelikšu puisim svinēt šo dienu ķekša pēc, jo parasti es to ierosināju, tad nu teicu, Tev man nav jādāvina laksts tikai tāpēc, ka tā ir jādara, apņēmos uzlikt PO... un kā Jums liekas kas notiek?
Sākumā atnāk sms, kura no šim vietām tev liekas skaista - mežs, jūŗa, vecrīga vai kur citur? Tad kompī atradu dziesmu par bruneti, nu 100% viņš tādu neklausās, esmu pārliecināta, ka tam ir kādas sakars ar Valentīndienu!
Protams, tagad arī man uznāk fuckins uztraukums, ja jau viņš ir izdomājis, kā mani pārsteigt bez manas iniciatīvas un pieprasījuma :-D Tad kkas lietas labā ir jādara.
Ja godīgi, man pat negribas meklēt izsmalcinātas dāvanas, patiesībā gribētos kaut kur pavadīt vnk jauki pāris stundiņas. Tikai nezinu kur. Iedomājos par džakuzī uz kādam 2h, bet tad padomāju, ka tas varētu būt gana sālīti, a ko darīt? Iet atkal kuņģi pielikt, man tas jau ir apnicis :-D
Būtībā man ir panika, kad viņam bija vienalga par šo dienu es stresoju, tagad, kad nav vienalga atkal stress, kāpēc sievietes nekad nezin ko grib :-D
HELP LINE!!!! :-D