Gadās, protams, tādi brīži arī, kad nejūtos pasaules skaistule, bet tie nav ilgstoši :-D
Komplimentus patīk dzirdēt un māku tos arī saņemt, vienkārši pasakot paldies un pasmaidot, nevis taisnojoties "Ai, nu tā frizūra jau nav nekas tāds!" vai vēl sliktāk, uzņemt ar izbrīnu "Ja, tu patiešām tā domā?"
Es sevi nenoniecinu un nesalīdzinu sevi ar citām, jo es esmu es un es apzinos, ka esmu īpaša un savdabīga- un tieši tas arī cilvēkiem patīk. :-)
Un man pašai arī (l)
Bet nekad neesmu uzsvērusi, ka būtu izcilā skaistule vai to kādreiz speciāli izmantojusi.
Bet mans priekšnieks gan sākumā to izmantoja, viņš konkrēti pateica "Tu būsi bārmene un strādāsi aiz letes, tu piesaistīsi klientus, jo atliek tikai vienam vīrietim tevi ieraudzīt, lai te nāktu daudzi!"
Ieteikums tev varētu būt- beidzot ir jāsaprot, ka nav tāds "skaistums ideāls" katrā sievietē ir kaut kas skaists!!!
Piemēram, Sāra Džesika Pārkere īstenībā ir pat ļoti, ļoti neglīta- gan seja, gan augums, bet skatoties to seriālu man viņa iepatikās ar visiem defektiem, un tagad liekas tiešām skaista!