Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

padomu lūdzu

Reitings 671
Reģ: 29.01.2009

Čau, man noderētu jūsu domas, padoms.

Ir tā,ka manā dzīvē bieži notiek dažādas likumsakarības,ka savā veidā man parāda priekšā ko un kā darīt tālāk. Bieži redzu sapnī vīzijas, kas piepildās, līdz ar to savu dzīvi varu sakārtot pareizi. Par šīm spējām tagad neiet runa, bet tas ir svarīgi, lai saprastu, ko tieši gribu teikt.

Vārdu sakot, es nedēļas sākumā redzēju sevi un suņuku. Tas bija pavisam īss brīdis, iemigu vilcienā un pāris sekundes garš klipiņš. Protams to tulkoju tā ka man patīk dzīvnieki utt. lielu uzmanību nepievēršu, iedomājos,kā būtu ja paņemtu suņuku utt. Un tad nākamajā dienā, parādās iespēja paņemt mazu taksīti,kas palicis uz ielas. Un viss esmu dilemmas priekšā. Ņemt/neņemt.

It kā apsveru domu.. draugu esam mājās ap 6,7 vakarā citreiz vēlāk. Nav reāli. suņukam vajadzēs staigāt arī pa dienu ārā. Bet, tas ka vienmēr manā dzīvē notiek tā,ka ja es to neizdaru,ko redzu, notiek, kas slikts. AI, nu ļoti haotiski sarakstīju, ceru ka sapratāt. Ko darītu jūs? mēģinātu pielāgoties? meklētu izeju, jeb vienkārši aizmirstu to visu.?

06.02.2011 21:09 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Varbūt tā ir zīme, ka tev tam suņukam jāatrod saimnieks? Varbūt ome grib? Vai varbūt kāda draudzene?
Nevajag suni ņemt mājās, ja jums viņam nav laika. Suns jāved 3-4 reizes dienā ārā, jāvelta uzmanība, jāapmāca (starp citu, maldīgs uzskats, ka suņiem māca tikai trikus- jebkurš suns ir jāapmāca uzvesties), utt. Bet visbiežāk tomēr pret suņiem izturas slikti, principā- moka dzīvniekus. Ja pret suni grib izturēties tā kā jāizturas pareizi, tad tas ir daudz grūtāk nekā ar mazu bērnu.
06.02.2011 21:18 |

Reitings 671
Tur jau tā lieta,ka es apzinos,ka mums viņu nav reāli ņemt, jo pirmkārt mums ir dzīvoklis un maz laika esam mājās. Līdz ar to esmu stulbā situācijā.
Runāju ar drauga mammu, viņai ir laika daudz, bet pašreiz ir grūtības ar finansēm, negrib riskēt ņemt suni, jo nav teikts,ka vienā brīdi nepaliek pilnīgi bez naudas.

(t)
06.02.2011 21:23 |

Reitings 213
Reģ: 03.01.2011
Es noteikti ņemtu!
Vienai no manām paziņām ir tā, ka pārtika tiek atstāta, bet lai izvestu suni ārā - nav, kas izved, jo visi tik atgriežas vakarā. Tad nu risinājums ir tāds, ka sunīti vienkārši izved uz 20min pastaigāt pa āru uzreiz kā atgriežas kāds no mājas iemītniekiem un tici vai nē, bet tas pilnīgi pietiek! :-) :-)
06.02.2011 21:29 |

Reitings 671
Bet vai tas nav individuāli pēc suņa rakstura?
Es mīlu suņus, esmu domājusi, ka kādreiz būs. Bet negribu sasteigt.. (t)
06.02.2011 21:33 |

Reitings 953
Tad jau drauga mammai jādod suns :) Jūs varat finansiāli atbalstīt- pērkot pārtiku (vai vismaz daļēji) un viņa lai rūpējas.
Par suņu turēšanu vislabāk ir interesēties suņu patversmēs- tur bez maksas visu pastāstīs, ko un kā labāk darīt, lai suni nemocītu.
06.02.2011 21:37 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es ari teiktu ,ka nesteidzies ar sunisa iegadi!!!Man bija suns ilgus gadus -tas ir ka bernins,kurs prasa lielu atdevi ,milestibu-nevar ta sodien ir ,rit bus pie mammas un viss bus ok!!!Suns loti pierod pie saimnieka!Kakis ,man liekas ,pie vietas vairak!!Man bija loti interesanti palasit par tavam vizijam-tiesam interesanti! :-)
06.02.2011 21:44 |

Reitings 671
Kad ar drauga mammu runāju sapratu,ka viņa tiešām negrib. Un tas ko gribu es, nevaru uzspiest viņai.

Par vīzijām, jā,man pašai ir ļoti interesanti, jo mana dzīve ir tik ļoti savādāka kā citiem. Tieši tādēļ, to uztveru nopietni. Esmu bieži palīdzējusi cilvēkiem, jo vienkārši redzu to pirms notiek.

Pašreiz ir doma, aiziet uz vietējo patversmi, paskatīties,kā tur iet, palīdzēt kaut ko utt. varbūt tas savā veidā piepildīs redzēto.
06.02.2011 21:48 |

Reitings 953
Nu ja negrib, tad, protams, neko tur nevar darīt. Pēc tevis rakstītā sākumā sapratu, ka viņai laiks un vēlēšanās ir, tikai naudas nav.
Bet varbūt šo tēmu te izveidojot, pieteiksies kāda, kas grib un var suni turēt? Varbūt tādā veidā bija domāta tava vīzija?
06.02.2011 21:54 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Par vizijam....man bija ta, braucot ar masinu-visu laiku jutu ,ka kaut kas notiks,saskriesos utt!!Taja diena braucu loti uzmanigi ,bet pilnigi acu prieksa tas ka nebus labi....beigas ari "piesitu"nedaudz prieksa braucosai masinai...nekas liels,bet man liekas ,ka tados momentos,ka kaut ko loti jut,redz-kadreiz ta "energija augsa" mus grib bridinat-no kaut ka varbut liela!!!!!!Man tadi gadijumi ir bijusi loti daudz -tiesi pedeja laika...jutu ,ka bus strids darba,pilnigi redzu taja strida sevi ieksa...Vispar gruti kadreiz !!!! (t)
06.02.2011 21:57 |

Reitings 671
Tas kopumā vispār ir ļoti interesanti. Man katru nedēļu ir kāds notikums, gan iekšējā sajūta, gan sapņos. Parasti,kad tuvākajiem,kas svarīgs jādara, tad man prasa nu kā tev liekas, kā man ies... :-D
06.02.2011 22:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits