Čau, man noderētu jūsu domas, padoms.
Ir tā,ka manā dzīvē bieži notiek dažādas likumsakarības,ka savā veidā man parāda priekšā ko un kā darīt tālāk. Bieži redzu sapnī vīzijas, kas piepildās, līdz ar to savu dzīvi varu sakārtot pareizi. Par šīm spējām tagad neiet runa, bet tas ir svarīgi, lai saprastu, ko tieši gribu teikt.
Vārdu sakot, es nedēļas sākumā redzēju sevi un suņuku. Tas bija pavisam īss brīdis, iemigu vilcienā un pāris sekundes garš klipiņš. Protams to tulkoju tā ka man patīk dzīvnieki utt. lielu uzmanību nepievēršu, iedomājos,kā būtu ja paņemtu suņuku utt. Un tad nākamajā dienā, parādās iespēja paņemt mazu taksīti,kas palicis uz ielas. Un viss esmu dilemmas priekšā. Ņemt/neņemt.
It kā apsveru domu.. draugu esam mājās ap 6,7 vakarā citreiz vēlāk. Nav reāli. suņukam vajadzēs staigāt arī pa dienu ārā. Bet, tas ka vienmēr manā dzīvē notiek tā,ka ja es to neizdaru,ko redzu, notiek, kas slikts. AI, nu ļoti haotiski sarakstīju, ceru ka sapratāt. Ko darītu jūs? mēģinātu pielāgoties? meklētu izeju, jeb vienkārši aizmirstu to visu.?