Es varētu pardot savu šampūniņu,nopirku pa 5.50 (pārdotu pa kādi 4 ls).
Mikanisal(Grindex ražojums)
Nopirku pirms apmēram divām nedēļām,izmazgāju vienu reizi,un tad uzzināju,ka man ir nevis blaugznas,bet sausa galvas āda un tam jālieto citi preperāti (t) Tā nu viņš stāv.varbūt kādai ar šo problēmu noderētu,ja nu kas [email protected]
O`Hāra ko tu lieto pret sausu galvas ādu? Mans dermatalogs ir dekrētā un nezinu vai viņa ar kaut ko tādu nodarbojas? Man no matu krāsošanas sausa galvas āda.. :-/
O`Hara, kā tu atklāji to, ka tās nav blaugznas, bet gan sausa galvas āda?
man pašai šī sāpīga tēma, jo pēdējo nedēļu laikā ievēroju šo parādību un tagad nevaru saprast vai tās ir blaugznas vai tomēr kkas cits?! :-/
Cukurvāvere, es Tev noteikti ieteiktu apmeklēt dermatologu, jo cilvēki nereti jauc blaugznas ar nopietnām galvas ādas saslimšanām, kurām jau ir savi specifiskie līdzekļi un ārstēšanas metodes.
tāpati draudzene,kas ieteica to panthenolu,arī to pateica,vinja daudz zin par visādām šitādām lietām. Man no tā šampūna ir nu gandrīz pazudušas tās blaugzniņas,tā kā laikam viņai bija taisnība :-D
http://www.mfd.lv/lv/book/Blaugznas_lv.htm
man palidzeja darvas saturosias šampuns.vel jarekinas ka ziemā mati cie;s ne tikai no sala bet arī no karstuna zem cepures:(
Es nopirku krievu šampūnu pret blaugznām un pgaidām palīdz, tikai par 0.89 santīmiem.Viņš smaržo pēc darvas , smarža nav no tām aptīkamākajām, toties ārstniecisks :-)
Dille
Nē, es pirku Tukumā, es nezinu vai Rīgā ir tāds veikals kā "Divi plus"
Krieviski tur ir rakstīts (es tulkoju) :D
"Šampūns pret blaugznām" Mājas ārsts. etiķete ir zaļa ar baltu. :-)