Nezinu vairs ko iesakt! :(

Reitings 13
Reģ: 29.01.2009

Sveikas,lieta taada ka jau kaadu laiku mani nomaac doma par to,ka mans puisis mani nemiil un ka vina draugi vinam ir svariigaki par mani.! Lieta taada ka nu jau ilgu laiku vins maajaas ierodas loti veelu vai vispaar uz riita pusi. Biezi vispaar ir taa,ka seezam majaas un vinam piezvana vina draugi un vins nem un skrien pie viniem! Tiesi tapat notika sovakar-seezam skatamies TV,vinam piezvana viens no vina draugiem un vins saak gerbtiess lai ietu prom. Es protams jautaaju kur,kapeec,bet vins man pateica ka aatri un tuliit jau buus atpakal,bet nu jau ir pagaajusas 2h un vina veel joprojaam nav majaas. Zvaniiju vinam un teicu kas pa lietu, a vins man pasaka ka buus veelak.! Es esmu vienkaarsi sokaa,nezinu ko lai dara,vnk gribas kliegt,raudaat. Pats saapigaakais jau ir tas,ka vins man vienmeer luudz piedosanu un saka ka mani miil un ka esmu vinam svariiga,bet vienmeer taapat skrien pie saviem draugiem !

IEsakat,ko lai es daru?

PS. atvainjos par pareizrakstiibu,vnk nevaru ielikt garumziimes. :)

06.02.2011 03:47 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Visticamāk viņam kkas pret Tevi vairs nav kā agrāk.
Labi, draugi,nekad nedrīkst būt mazsvarīgi,bet tas,ka viņš pārāk bieži tā aizskrien,liecina par to,ka nu nav tas manētiņš,neparsās palikt kopā ar Tevi tajā brīdī.
06.02.2011 19:20 |

Reitings 13
FGH
Meginaat jau var.
Vizara
Esmu vinam jautaajusi kas notiek,bet vins saka ka mani miil un kanevar draugiem atteikt,ja vini kko luudz vai vienkaarsi vinu aicina kkur. BEt probleema jau ir taada ka man vins var atteik,bet viniem nee.!:(
06.02.2011 19:26 |

Reitings 35
Reģ: 06.02.2011
Varbūt pamēģini pievienoties viņu aktivitātēm, pie draugiem pieradīsi, ar laiku iepatiksies, būs interesanti visiem kopā un nebūs jātaisa drāmas ;-)
06.02.2011 19:27 |

Reitings 13
No saakuma pameeginaasu dariit taapat kaa vins,bet ja nekas nemainiisies,tad noteikti meeginasu sekot tvam padomam. :)
06.02.2011 19:32 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
Bet, ja nu viņš negrib gulēt gultā pa brīvdienām?
Es laikam sāktu plānot brīvdienas un kkā meiģinātu sarunāt ar viņu laikus, kad gribu, lai viņš ir blakus un kad, lai iet pie drauga.. protams, kopīgi, nevis tā, ka pati izlem pa minūtēm
06.02.2011 19:33 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Izklausīsies nežēlīgi,bet kāpēc tu to šeit prasi? Runā ar viņu vai pamet,ja draugi tad draugi,tādam tipiņam vienmēr viņi būs pirmajā vietā.
06.02.2011 19:47 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Man gan liekas, ka problēma ir misis_x nevis draugā. Pēc rakstītā es sapratu, ka viņam ir tikai divas brīvas dienas, ko veltīt draugiem un misis_x. Grozies, kā gribi, bet laiks kaut kā jāsadala. Padomā pati, kā tu justos, ja tev darītu tā, kā tu viņam?
Viņš piedāvāja tev nākt līdzi- ar vienu šāvienu viņš būtu nošāvis divus zaķus- pavadījis savu brīvo laiku gan ar tevi, gan ar draugiem. Bet tad tu pasaki, ka negribi iet viņam līdzi. Tad nu ir divi varianti- tupēt četrās sienās ar tevi un iespējams pazaudēt draugus, vai tomēr iet tusēt ar draugiem un ar tevi kaut kad vēlāk pavadīt kopā laiku.
Ko darīt? Bezjēdzīgi likt kaut ko izvēlēties- normāls cilvēks šādā situācijā izvēlētos draugus. Un vispār pēc rakstītā izskatās, ka tur jau briest šķiršanās. Labākais risinājums- iet tusēt kopā ar viņu un viņa draugiem. Man liekas, ka tas varētu būt vienīgais risinājums visu vērst par labu. Viņš nepiedāvā vairāk iet līdzi, jo zin, ka tāpat nenāksi. Piedāvājies pati nākt līdzi un neizrādi savu nepatiku pret viņa draugiem.
06.02.2011 20:28 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Nu man atkal šķiet, ka plika meitenes mīlestība arī uztur šīs attiecības.
Viss jau aizgājis tik tālu, ka viņš visp ne uz ko nereaģē. JA TU VĪRIETIM BŪSI SVARĪGA, ŠO PROBLĒMU ATRISINĀSIET UN VIŅŠ NELIKS TEV JSUTIES TĀ, KĀ TU JŪTIES TAGAD.
Pietiek tēlot un būt visu laiku cietējām. Ir jāiet un jādara, ja pēc darīšanas - runāšanas, centieniem problēmu civilizēti risināt- joprojām nekas nemainās, tad ej prom un beidz ar viņu auklēties un saņem sevi rokās.
06.02.2011 20:58 |

Reitings 350
Reģ: 12.01.2011
Reiz man bija taapat...nakts pastaigas ar "draugiem"..tikai mani liidzi neaicinaaja,es pati uzprasiijos liidzi,bet vienmeer tiku atshuuta...beigaas izraadiijas ka tie "draugi" bija tikai viens draugs un divas beibes. Katru reizi bija piedosanas luugsanas,pasacinas par milestibu utt, bet ka vakars 7, ta prom, uz visu nakti... un ne jau tikai nedelas nogalees taa notika, bet gan katru dienu! Pat darbs netrauceja.
08.02.2011 23:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits