Heartkiller, nu gan. Visi izklausās dzēruši vakar. Vakar mani arī draudzenes aicināja, a man sīcis bija jāvāc, šis palika pa manis. Es tiiik dusmīga bija, viss vienā reizē iekrīt. :-D
valdziņ, es nokaunināšu,ja šitā runāši. Nav bariņš, vienkārši ir meitenes, kuras jau esmu saikusi un ar tām ir ar par ko vairāk parunāt. Satiktos mēs kādreiz, arī būtu mums par ko pasmiet. :-)
Parunāju ar draugu, līdz viņam izlādējās telefons un no skypa viņs pazuda :-D
un aizgāja uz mājām. Trakums viņš nāk uz parku, lai ķertu wi - fi un runātos ar mani.. kaut arī viņam tur -5grādi (l)
Un es sapratu, ka tiešām man ballīti nevajag un tas nebūtu prāta darbs ;-)
Gaidu draudzeni :-) Iedzersim, panašķosimies, izklačosimies un tad uz Vecrīgu! Doma apmklēt beidzot D-Style un vēl šo to un tad droši vien uz Pienu, kādu laiku nav būts :-P
Late, nebaries. :D Viss, es izdomāju, ka arī gribu sev draudzenes no cosmo. Jūs visas tādas foršas liekaties. ;)
Salome, Tev arī biezi mati?
Un atbildot uz Tavu jautājumu, es saku - prāts!
Salomé, man vakars sākās ar rumu un, kad beidzās, dabūju vīnu, kuru biju plānojusi iztukšot, bet atslēdzos ar telefonu rokās, atceros, ka kaut kādas muļķīgas sms draugam rakstīju, pašai kauns pārlasīt :-D
Par dueli - laikam jau sirds, bet vismaz man pēdējā laikā prāts pārāk mazu lomu spēlē un tas arī nav labi...
valdziņ, nu, manuprāt, ir gan biezi, jā. Izfēnojot un iztaisnojot nemaz tik biezi neizskatās, bet, piemēram, sapinot bizi, tā ir pat ļoti resna.. :-D
Ahhh, es nezinu, ko darīt. :-/ Es it kā cenšos ļoti nodalīt, kur man dominē prāts, un kur - sajūtas, izjūtas un jūtas kā tādas. Bet šeit.. šeit es neko nespēju nodalīt. :-D Laikam tas vien jau nozīmē, ka prāts ņemt virsroku nevar.. tīri fiziski ne. :-|
Labi, cosmo beibes, es pālī un došos pie Brieža. Neviena negrib pievienoties, pašas vainīgas. Palaižat garām iespēju sadraudzēties ar foršām meitenēm. :-D :-D Bet vispār, vēl jau var pievienoties. Nevajag ne meikapu, ne smukas bikses, jāiet mājas tērpā un tizlos zābakos. :-P