Plosts

Reitings 216
Reģ: 16.09.2010

Labs vakars!

Vai kādai ir bijusi pieredze, ka pillā ir viņas puisis/vīrs un viņš jāvāķī? :D

Vakar biju ar draugiem (arī puisi) patusēt.. Viņš tā pielika seju, ka vnk vāks. Kopā bijām uz 10 cilvēkiem, kur visi bija jau ļoti labi, bet es biju vienīgā skaidrā (l) Stiepu šo mājās, liku gulēt :D

05.02.2011 23:04 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Bija jāvāķī,bet tā kā viņš ir daudz lielāks par mani un bija tik brutāli pielējies,ka pat nespēja nostāvēt un es viņu atstāju turpat arī mētājamies pie drauga mājas uz baļķiem-sedziņu tik uzklājām,jo bija padrēgns pavasaris.... :-D Pie kam arī mūsu draugs/šoferis pateica,ka negrib,lai viņš pievemj mašīnu,tāpēc uz afterpārtiju citā pilsētā aizbraucām bez viņa. Nākamajā dienā mans mīļais pamodās 5-os no rīta un sāka visiem mums zvanīties,kāpēc viņu pametuši. neko neatcerējās. :-D kad ieraudzīja savas bildes pilnīgā komā,tad atjēdzās,ko sadarījis. Aizbrauca mājās ar autobusu un pēcāk saprata,ka bijis par traku un kopš tās reizes dabūja mācību-teica,ka nekad vairs tā nedzers! :-D kāds gads jau būs apkārt un neesmu viņu tik lielā pālī vairs redzējusi! Vienmēr kārtīgi aiziet gulēt! :-P
08.02.2011 15:33 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
Ak Dievs :D man arii nav naacies saveejo nekad vaakt, parasti kad vinsh juut, ka tulit piedzersies, laiciigi aizbrauc majas guleet, bet vispaar neatceros, ka redzeetu vinju galiigaas lupataas, sen nav taa bijis.
08.02.2011 15:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits