Kā var msuki un glīti uzkrāsot acis? :-/ Es krāsoju ar melno žimuli un tušu, bet dienas laikā viss nobirts un izskatās ''lēti'' :-D :-/ kā lai pasaka, nav glīti. Kā jūs krāsojat? Man ir brūnas acis. (l)
Pamatā melnas acu ēnas - acs ārējā kaktiņā. Tad pelēkas pa vidu un gandrīz baltas pie kaktiņa kas tuvāk degunam. Tad melnais acu zīmulis un skropstu tuša. Elementāri un arī labi izskatās :)
Es acu ziimuli izpludinu ar eenaam. Man arii ir bruunas acis - skaisti izskataas ar peleeciigi zeltainaam eenaam, bet visbiezaak izmantoju bruunos tonjus.
Augšējiem plakstiņiem izmantoju pavisam šķidro laineri un tušu, apakšā kā kuru reizi - dažreiz šauru, melnu līniju ar acu zīmuli, citreiz vēl tušu, bet nereti pietiek ar augšu vien - izskatās labi ;-)
ikdienā zīmulītis apakšējā plakstiņa iekšpusē, stūrītī un nedaudz, nedaudz uz augšējā + ar aplikatoru izpludinu. klāt perlamutra ēnas iekšējā kaktiņā un tuša.
uz pasākumiem - zīmulis, pelēkas perlamutra ēnas pa visu plakstiņu, gaišas iekšējā kaktiņā, tumšas un papludinātas - ārējā. tuša.