Pidars draugs

Reitings 58
Reģ: 09.05.2010

Visu laiku viss ir labi, bet te vienā dienā pats sabrucina plānus un solījumus, ko man uzcēlis, un tad vaino mani, ka es cepjos par to - jo vieglāk esot pohujistiski dzīvot tālāk un visu aizmirst. Un nesaprot to, ka es jūtos piečakarēta. Dusmas nenormālas, sajūtas nekādas, un vienkārši gribas saspārdīt viņa mantību (e)

Stulbākais visā ir tas, ka viņš apzinās, ka man grūti viņu pamest. Gribās šādos brīžos ļoti, ļoti, bet zinu, ka pēc pāris dienām man mācās virsū ilga pēc visa labā, kas ir ļoti labs, kad ir labi viss. Un es nevaru.. Nākas piedot un dzīvot tālāk līdz nākamajai šādai reizei. Un tā visu laiku. KĀ lai tiek ar to galā? Kā lai piespiež sevi mainīt situāciju? Ko vispār ar šādiem pim* iesākt?

05.02.2011 15:52 |

Reitings 34
Reģ: 08.07.2010
Man šķiet, ka nav tik svarīgi pēc šķiršanās uzreiz censties meklēt nākošo.
Tev nav vēlmes pabūt vienai, apgūt kaut ko jaunu (kursos, semināros, projektos u.c.), lasīt grāmatas, skatīteis filmas, iemācīteis kaut ko jaunu, ceļot utt. ?
Vismaz tas būtu tas, ko darītu es, ja izšķirtos no savējā. Baudītu jaunas iespējas u.c.,jo noteikti ir kaut kādas lietas, kuras ir palikušas vairāk novārtā, atteicību laikā, kad parādās citas prioritātes.
05.02.2011 16:16 |

Reitings 58
Tur jau tā lieta, ka esmu laimīga tad, kad viņš ir tāds, kāds sola būt - mīļš utt, bet kad tas viss pazūd, man ir tādas dusmas, aizvainojums, nu viss negatīvais kas vien var būt man vandās pa iekšu.. Jo tik ļoti gribas to labo sajūtu.

Nē, es sevi nevērtēju zemu, un esmu skaista (entie cilvēku viedokļi), un kā visas draudzenes saka - tev nebūtu problēmu atrast čali.. Un jā, ir man bijuši kandidāti pa šo laiku, kas gatavi debesis nocelt pie kājām, jā, man tas ir paticis, komplimenti un taurenīgā sajūta, bet vienā brīdī man emocijas parauj un viss - man vajag tikai savu pidaru.. Es nezinu kas tās ir par problēmām.. Es gribu tikt no tā vaļā, bet nespēju.. Kad pāriet dusmas, sāku mekēt sevī kļuudas - kjo daru nepareizi, ko vajadzeja savadak.. Un vainoju sevi.. Ai, man riebjas ka esmu tik neprātīgi pielipusi pie viņa. Protams, lielas lielas dusmas arī pašai uz sevi, ka nespēju saņemties un pamest, neskatoties uz labo.. Un tad nāk depresija virsū ar domām - kam tad vispār es esmu derīga un kam es tāda esmu vajadžiga.. Jo apzinos, ka esmu arī pietiekami kaprīza.. Ai.,.
05.02.2011 16:17 |

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009
Jauninja, es tiešām lepojos ar Tevi (l) Baudi dzīvi 8-)

Guarana, es atsakos viņai vairs dot kādus padomus. Nemaz neatbild uz jautājumiem, ko viņai uzdot. Tik maļ savu un miers! Lai maļās pa savu dzīvi tālāk, nav te jēga kaut ko ieteikt. Ja pati nesaprot!

Un tiešām es džeka vietā viņu tā nolamātu, ja mani nosauktu par pidaru - vispār zini tā vārda nozīmi?! (tas autorei)
05.02.2011 16:19 |

Reitings 4718
okey, uz jautājumiem paspēja tomēr atbildēt :-D
05.02.2011 16:20 |

Reitings 58
Atvainojos, es šobrīd esmu nikna ļoti, tādēļ arī žargons tāds. Ikdienā loģiski, ka šādi nerunāju. Vienkārši liels aizvainojums un gribas vismaz šeit kaut dāliņu no tā visa izlikt uz āru..

Gribētu iet kursos utt, bet iespējas te manā pusē mazas, un ja ir - visam vajag naudu.. Un jā, man ir bail palikt vienai. Jo arī izkalidēties - iešu viena vai? Muļķīgi.. Varbūt Rīgā tas ir iespējams. Un vidi mainīti arī nevaru..
05.02.2011 16:20 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Jo vairāk lasu tavus komentārus, jo labāk saprotu - vislielākās problēmas ir tevī nevis puisī...
05.02.2011 16:21 |

Reitings 4718
Es Tavā vietā, kaut vai mēnesi sēdētu mājās bezdarbībā, bez ballītēm.... nekā dzīvotu dzīvi, kurā man ir tik daudz stresu, pārdzīvojumu un domas, kā lai to "pidaru" izmainu.
05.02.2011 16:22 |

Reitings 1784
Reģ: 18.06.2009
Wow wow viva, kas pa scenāriju :D

Saprotu, ka pamest kādu nekad nav viegli, bet vai tavs pacietības mērs ir neizmērojams? Tu skaidri zini, ka mīli viņu? Un tev liekas, ka viņš mīl tevi? Gadījumā tas nav tikai pieradums? Un neticu, ka nav kaut viens draugs/draudzene tev, kas ir nepārī..? :-O
05.02.2011 16:24 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
dināra lote- Tev vispirms jātiek ar sevi galā un tikai tad Tu varēsi kaut ko mainīt... un tas, kas Tev ir šobrīd ir pieradums nekas vairāk... sāc dzīvot sev nevis viņam... neviens nav tā vērts... saņemās... (l)
05.02.2011 16:25 |

Reitings 58
Jā, varbūt ir manī arī problēmas.. ka baidos palikt viena un baidos, ka mani neviens negribēs..
Un mājas un gruzīšanās mani vienkāŗsi nogalēs..

Jā, mīlu, bet tad, kad viņš ir labs, un viņam tieši tādas pašas sajūtas ir pret mani - kad esmu nejauka, viņš būtu gatavs seju man izšķaidīt, ja vien es būtu džeks - to ir teicis..

Es vienkārši gribu būt laimīga ar viņu, bet nesaprotu, kapēc viņš visu laiku ik pa periodam visu norok ar kaut kādu neizdarību...
05.02.2011 16:27 |

Reitings 58
Un es nezinu, visu laiku gaidu kad man vadzis lūzīs, bet vienmēr pietrūkst līdz tam brīdim..
05.02.2011 16:28 |

Reitings 4718
šis teikums vienkārši mani paceļ no krēsla augšai aiz šoka "Jā, mīlu, bet tad, kad viņš ir labs, un viņam tieši tādas pašas sajūtas ir pret mani - kad esmu nejauka, viņš būtu gatavs seju man izšķaidīt, ja vien es būtu džeks - to ir teicis.. "
:-O
mīl, kad ir labs.. un labprāt seju izškaidītu :-O :-O
05.02.2011 16:30 |

Reitings 58
Itkā saprotu, ka dusmās jau cilvēki mēdz pāršaut pār strīpu.. Bet zinu aŗi sevi, kādas sajūts pārņem, kad mani kāds nokaitina.. tapēc tik šokējoši uz to teksut nesaktos..
05.02.2011 16:32 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
viss ko gribētos Tev novēlēt cīnies ar viņu tālāk, tajā brīdī kad dabūsi pa seju ar kādu krēslu vai pannu, varbūt sāki domāt... veiksmi Tev... ;-)
05.02.2011 16:32 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Vot šitais- nevaru, nav iespējas...
Muļķības, cilvēks ja viņš vēlas viņš var visu.
Tad kad palasu visus populāros sieviešu žurnālus, tad tas rezumē bieži vien uzdzen dusmas, tas viss ir kā iepotēts no paaudzes paaudzēs, sieviete ir nevarīga būtne, un bez vīrieša vispār neko nevar... Tikai nezinu kāpēc vīrieši bez sievietēm var tīri veiksmīgi izdzīvot!!!
05.02.2011 16:33 |

Reitings 34
Reģ: 08.07.2010
Nedomāju, ka būt vienai ir kaut kas no kā baidīties.
Es ticu, ka tavu draudzeņu puiši nav viņas piesējuši pie gultām, lai jūs visas nevarētu aiziet uz klubu(vai nu kur jums patīk).
Un ja tavā pilsētā nav iespēju dažādiem kursiem, vai trūkst naudiņas tam, tad vienmēr ir citas iespējas- Sākt sportot(vingrot mājās, slēpot, slidot,pavasarī skriet..)Internetā atrast informāciju par kaut ko sevi interesējošu un sākt ar to nodarboteis(dekupāžu, rotaslietu vai kosmētiskas gatavošanu u.c.), lasīt grāmatas, kurām iepriekš nebija laika utt.
Un gavenokārt- maini atteiksmi. Nevis `ak, vai esmu viena, cik nožēlojami`, bet gan izbaudi vientulību ar sevi. Lai patiktu citiem un viņi Tevi cienītu, vispirms iepatīcies sev pati un cieni sevi.
05.02.2011 16:33 |

Reitings 58
Diemžēl dusmās viņš mani ir iegrūdis gultā. Toreiz biju ļoti šokēta. Bet viņš attaisnojās, ka tikai gribējis mani "nocelt" malā no ceļa.. Ka tas spēks bijis netīšām.. Ehh, jo pati vairāk atceros, jo šausmīgākas sajūtas pārņem par tiem sliktajiem brīžiem.
05.02.2011 16:36 |

Reitings 58
Es saprotu meitenes, ka jums ir pilnīga taisnība.. ka vajag sevi mīlēt, un ka nevajag badīties, bet es tik ļoti esmu pieradusi, ka man ir kāds blakus, ka varu paļauties, pazvanīt, ka man ir balsts..

Bet lai kā es mēģinātu, nevaru sev pārkāpt pāri..
05.02.2011 16:38 |

Reitings 4718
nākošreiz iespējams Tev viņš tiešām ar kādu pannu mauks un pateiks - es netīšām, gribēju tikai nomazgāt pannu.

Bet man liekas, ka tas cilvēks nav nemaz tik melns, kā Tu viņu te mālē. Problēma ir Tevī!
05.02.2011 16:40 |

Reitings 38
Reģ: 29.08.2010
Nevis ko iesakt ar sadiem? Bet ka tik vala no tadiem :(

Tevi parnemis pilnigs mazohisms?

Kur ta var but atkarigs no kada?

Klausi super meitenes kuras Tev saka lai sac baudit dzivi. Tu tacu pagrimsti gan fiziski, gan morali zem sadam atiecibam.

http://www.durga.lv/home/menu_126/

Palsai tiesam iedzilinoties.
05.02.2011 16:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits