Šī tēma man jau labu laiku ir prātā.
Šodien pēc darba izdomāju aiziet uz veikalu, nopirkt māsīcai dāvanu dzimšanas dienā, un sanāca diezgan lielu līkumu izmest ar kājām pa pilsētu.
Līdzarto ieskriet kādā veikalā, ieraudzīt kā jaunieši un gados vecāki cilvēki iepērkas īpaši piektdienas vakaram.
Bet es gribēju parunāt par attieksmi.
Tākā es vienmēr dodoties ārpus mājas(un nešaubos, ka arī jūs) Piedomāju pie savu vizuālo izskatu. Jā man ir interesanta cepure, interesants mētelītis, augsti papēži, un varbūt savā mazpilsētā es mēdzu iekrist acīs kādam cilvēkam.
Paskatās kāds vīrietis, tā sieva blakus šo aiz rokas un sāk pukstēt :-D.Apmēram tā:)
Nu lūk, attieksme tāda, pieņemsim pārdevēja,- uzmet niknu skatienu, jebtādu interesanto, nopēta no galvas līdz kājām. Tad rindā stāvot kāda "dāma cītīgi vēro.
Uz ielas šādi skatieni, protams tas ir savā ziņā patīkami. Bet esmu pamanijusi, ka tieši sievietes ar tādu kā pat nelielu greizsirdību, jeb pat tonis kļūst tāds savāds.
Atceros, kad pati biju dažus gadus jaunaka, mēdzu paskatīties uz kādu tiešām glaunu tanti, un bija tā ka kāds vārdiņš paspruka- Ar domu, gan jau ka pati sevi tā nav apģērbusi.:)
Es ceru ka jūs mani sapratāt, un vai jums arī nav gadijies tā, ka reizēm jūtat tādu kā greizsirdību no malas, es pat nezinu kā lai to nosauc. (t)