Draugs sportists

Reitings 35
Reģ: 04.02.2011

Sveikas meitenes :) Man ir viens jautājums, varbūt kādai no Jums ir tāda pieredze bijusi, ja ne, tad iespējams padalīsieties ar savu viedokli.

Tātad-mans draugs ir sportists, precīzāk nodarbojas ar bodybuilding (iet uz sporta zāli un cilā stieņus utt.) Protams, es saprotu tas ir tikai apsvecami, ka ir aizraušanās ar sportu un hobijs, taču ne tur tā problēma, viss sākas ar viņa lietotajiem preperātiem-tabletēm,proteīniem utt. Esmu pārlasījusi jēgu jau i-netā, kas tur slikts un, kas tur labs..protams paši, kas to lieto neko sliktu nepateiks. Jautājums tāds, sekss mums ir pārtrauktais, bez prezervatīva, piekopjam jau 2 gadus. un bieži viņš man beidz mutē, un tur jau tā problēma, kopš viņš to visu lieto, es vairs nevēlos norīt viņa spermu, tikai tapēc, ka negribu, lai visas tās indes ir arī manā organismā, neesmu no kautrīgajām, un esmu jau viņam pateikusi, ka to nedarīšu un arī nedaru. Taču jautājums vai tas man ko var nodarītu? Ir gadījies ka viņš beidz arī man iekšā,jo pirms mēnešreizēm ir gadījies.. taču arī to vairs neļauju, jo uztraucos par savu organismu, jo viss jau uzkrājas un izdalās tieši tādā veidā, arī to lasīju.. Varbūt kādai no jums ir bijusi līdzīga situācija? Protams, ir jau vel daudz lietas par kurām uztraucos, ka tas bojā viņu veselību, taču viņam izskats, spēks ir ļoti svarīgs un, lai kā es censtos ieskaidrot, ka tāpat ir labi, nekas neizdodas.. :-/

P.s. Piedodiet, ka tik atklāti, bet, ko tur daudz caur puķēm rakstīt.. :-|

04.02.2011 14:47 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Pecenīte, pajautāšu par šo jautājumu šovakar trenerim, viņš par šīm lietām ļoti daudz zin..
04.02.2011 17:11 |

Reitings 35
Bullis- Paldies, būtu ļoti jauki no Tavas puses.
04.02.2011 17:16 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es domaju, ka no tam tabletem nevaretu but tik traki.
pec seksa izsplauj spermu. es ta esmu darijusi, jo man vnk nepatik apest.
04.02.2011 17:38 |

Reitings 90
Reģ: 06.06.2009
Man draugs arī ar to nodarbojas, un diez gan nopietni.
Un viņam tūlīt kā reiz februārī sāksies kurss - špricēs stereoīdus(ja tā to var nosaukt, īsti varu arī nezināt) un paralēli tabletītes dzers. Sievietei it kā neko nevajadzētu traucēt un ietekmēt.. Taču, ja ir doma par bērniņu, tad puisim no kā tāda ir jāatsakās. Jo tas pamatīgi var augli ietekmēt. Man ir teikts, ka tas sliktais nosēžas gan aknās, gan sēkliniekos. Vismaz 2 gadi vīrietim jāattīras un tad var domāt par bērniņu. Domāju, ka tomēr sievietei neko sliktu tas nevar izdarīt ;)
04.02.2011 17:58 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Cukurvāvere, jap sasmējos, nerēdzēju ka esmu uzrakstījusi otrādi tb "pārtrauktais dzimumakts" :-D
04.02.2011 18:00 |

Reitings 35
Spindzele- Jā arī mans draugs špricējis šos steroīdus, protams, panākumi gan sporta, gan izskata ziņā ir.
Tik baidos, ka tas slikti ietekmē viņa veselību.
Jāsamierinās, jo tāpat izmainīt neko nevaru.
04.02.2011 18:05 |

Reitings 90
Peceniite,
O jā, izskatā ir ļoti izmaiņas (l) sportā arī sasniegumi pavisam citi uzreiz.. Ir jau kaitīga tā padarīšana, esmu to daudz teikusi viņam un runājusi par to, bet neko tur nevar padarīt.. Viņš pats apzinās sekas.. Ir arī laba lieta manējā, zina, ka tas nav veselīabi labi un tāpēc jau domā, kādus vitamīniņus un attīrošos preperātus lietos pēc kursa. Galvenais, lai viss ar mēru, manuprāt ;)
04.02.2011 18:48 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Bija man arī kaut kad profesionālais sportists, vairāk par kaut kādiem animāļiem un kokteiļiem neko nelietoja. Bet man pat prātā nenāca, ka tas varētu kādu sliktu iespaidu uz manīm atstāt :-O
04.02.2011 19:13 |

Reitings 35
manējais ar lieto + kautkādas tabletes, kas attīra aknas.
Man jau ar patīk tas izskats (l) ..
un sapratusi esmu to, ka tādu izskatu iegūt bez visiem šiem palīglīdzekļiem ir ļoti grūti.

squirrel- pirms viņa man bija draugs, kas ar šādām lietām nenodarbojās, tāpēc ar šo visu nesaskāros, taču ejot gadiem daudz vairāk pievēršu uzmanību savai veselībai, un skatoties citriez, ko tik nešpricē, kad nāk kāds kursiņš, vai nedzer ik dienas kādu proteīnu, sāku aizdomāties vai tas, kaut kādā veidā nevarētu atsaukties arī uz mani. ;-)
04.02.2011 19:31 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Nu steroīdi gan neeeeeeenormāli bojā veselību un visi viņi saka, ka apzinās, ka tas nav veselīgi utt., bet patiesībā viņi ne sūda (atvainojos) neapzinās :)

Vaah man arī bija šitāds sportists un paldies Dievam, ka vairāk nav!

Es personīgi pazīstu 2 cilvēkus kuri lieto steroīdus, nezinu varbūt arī vairākus, jo daudzi to slēpj..

Pirmais, mans bijušais! Sekas? 20 gadu vecumā jau impotents + psihiski nelīdzsvarots cilvēks!
Otrs arī ar psihiskām sekām, par viņu seksuālo dzīvi gan nezinu..

Un viņiem var teikt ko grib, rādīt raidījumus, rakstus kur speciālisti paskaidro cik briesmīgi tas kaitē veselībai un var pat būt letāls iznākums.. Ko viņi? Pasmejās un pasaka, ka ārsti tak pārspīlē un tās ir totālas muļķības..

waaah man vnk tagad dusma parāva cik tas ir stulbi un atceroties kā es ar to cīnījos, kad nedalec pat tad kad ārsts pasaka - Jūs esat impotents steroīdu dēļ! (e)

04.02.2011 20:05 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Nu vajadzēja uzreiz teikt, ka špricē steroīdus. Tas jau uzreiz kkas cits nevis "dzer proteīnus". Lūk, un no tā gan var būt sekas. Un nepietiks, ja 2 gadus pirms bērniņa radīšanas attīrīsies. Vajadzēja tad sataisīt bērniņu un tad bojāt savu organismu.
04.02.2011 20:07 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Un runājot par bērniņiem.. Kad draugs gāja pie ārsta par to impotenci runāt, tad ārsts pieminēja to, ka lietojot steroīdus ir ļoti liela iespēja kļūt neauglīgam..
04.02.2011 20:31 |

Reitings 56
Reģ: 29.01.2009
par to tablesu/proteinu kaitiguma ietekmi uz tevi gan nezinu, bet ja tevi māc bailes/šaubas, kapec neizvelies prezi?
04.02.2011 21:27 |

Reitings 102
Reģ: 13.01.2011
Manējais arī tiko aizgāja uz zālīti, man blakām stāv 4 burciņas!!! Proķis, kreatīns, vīnogu cukurs un vēl kaut kāds piens proteinizēts :-D man no šīm lietiņām vairs nav bail rīt nost:)galvenais, lai nešpricē sev ķīmiju un nerij kaut kādus metandronus, tad ir ok ;-) jo pareizi meitenes saka, ka šie preparāti ir tikai kādas ēdienreizes aizvietotāji:)neskatoties uz visu šito viņš vēl ēd ik pēc 2h :-D
04.02.2011 21:51 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
MisBler, lūk, Tavējais pēc Tevis teiktā visu dara kā nākas, un Tev nav jāuztraucas! Tevis nosauktās lietas galīgi nekas traks nav :-)
05.02.2011 19:56 |

Reitings 102
Paldies, gribējās arī to dzirdēt:)
05.02.2011 20:00 |

Reitings 90
Nu jā, manējais gan tūlīt sāks tomēr špricēt un arī tabletes.. Neuzskatu, ka tas būtu pareizi, bet neko īsti padarīt nevaru. Tā ir sirds lieta ar to nodarboties un vēlas arī visādus citādus panākumus šajā jomā!
05.02.2011 20:00 |

Reitings 102
Kad sākām satikties, pēc kāda laiciņa viņš man pastāsīja, ka ir mēģinājis gan tabletes, gan šprices, bet tikai pamēģināja, bet neesot it kā pārāk labi. It kā? Noskatījāmies kopīgi raidījumu,ka tie draņķi ir līdzīgi narkotikām, gan tāpēc, ka viegli uzsēsties, jo kurš gan pēc lieliska ķermeņa iegūšanas vēlēsies no tā atteikties. Gan arī tāpēc,ka nodara lielu ļaunumu iekšējiem orgāniem, sametas visādas pumpas, jo tiek traumētas aknas, utt. Par bērniem vispār nevar domāt,gan tāpēc, ka šajā laikā veči ir neauglīgi, gan arī - iedomājies paliec stāvoklī, no ķīmiska veča, fui! Un man jau šķiet, ka šitie puiši dzīvo, kuri lieto ķīmiju,dzīvo īsāku mūžiņu, pat tajā raidījumā par to stāstīju! Pilnībā uzreiz pateicu savējam, ka nepiekrītu nekādai ķīmija! Tagad arī viņš pilnība uzskata,ka to nevajag. Labums no tās ir tikai tāds, ka vari dzert, pīpēt, neēst, bet spēka ir daudz un uzkačāties viegli, tikai jautājums, vai tas ir sportists?
05.02.2011 20:09 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
nemūžam nepiekritīšu, ka bez palīglīdzekļiem nav iespējams iegūt skaistu rezultātu. mans draugs jau ļoti ilgu laiku nopietni nodarbojas ar ielu vingrošanu [pirms šis sporta veids kļuva aktuāls LV] un nekad nav lietojis tos mēslus, bet augums viņam ir kā glancēto žurnālu modelim. es nemūžam negribētu,lai viņam ir tāds augums, kā tiem,kas rij visas tās ripas. viss ir atkarīgs no tā, vai sportists pats apjēdz, ko dara, kā arī no tā, vai ēd pilnvērtīgu, normālu uzturu.. esmu redzējusi reālus gadījumus, kad būdas, kas ēduši visas aminoskābes utt, pārtraucot nodarboties ar aktīvu sportošanu, kļūst par tauku pikām. tur, kur kādreiz bijuši muskuļi,tagad karājas tauki!! pretīgi..
05.02.2011 20:11 |

Reitings 90
Jā, ir tādi indivīdi, kas sadur zirga devas, nedaudz pakačājas un staigā laimīgi kādu laiku, pēc tam atkal ir kādi bija un vēl briesmīgāk izskatās..
Mans tam visam ļoti nopietni pieiet, un šie kursi, ja labi 2x gadā ir. Tā pat ikdiena ir zāle + viss vajadzīgais uzturs, lai iegūto ar ķīmiju saglabātu..
Jā, tas noteikti ir ļoti kaitīgi un bīstami, nenoliedzu, bet tā kā viss pagaidām ir saprātīgi, neko nesaku. Tikai šad tad izspļauju vai to vajag. Jo tad, kad ir par traku, nav ne forši, ne skaisti..
05.02.2011 20:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits