Sveikas meitenes :) Man ir viens jautājums, varbūt kādai no Jums ir tāda pieredze bijusi, ja ne, tad iespējams padalīsieties ar savu viedokli.
Tātad-mans draugs ir sportists, precīzāk nodarbojas ar bodybuilding (iet uz sporta zāli un cilā stieņus utt.) Protams, es saprotu tas ir tikai apsvecami, ka ir aizraušanās ar sportu un hobijs, taču ne tur tā problēma, viss sākas ar viņa lietotajiem preperātiem-tabletēm,proteīniem utt. Esmu pārlasījusi jēgu jau i-netā, kas tur slikts un, kas tur labs..protams paši, kas to lieto neko sliktu nepateiks. Jautājums tāds, sekss mums ir pārtrauktais, bez prezervatīva, piekopjam jau 2 gadus. un bieži viņš man beidz mutē, un tur jau tā problēma, kopš viņš to visu lieto, es vairs nevēlos norīt viņa spermu, tikai tapēc, ka negribu, lai visas tās indes ir arī manā organismā, neesmu no kautrīgajām, un esmu jau viņam pateikusi, ka to nedarīšu un arī nedaru. Taču jautājums vai tas man ko var nodarītu? Ir gadījies ka viņš beidz arī man iekšā,jo pirms mēnešreizēm ir gadījies.. taču arī to vairs neļauju, jo uztraucos par savu organismu, jo viss jau uzkrājas un izdalās tieši tādā veidā, arī to lasīju.. Varbūt kādai no jums ir bijusi līdzīga situācija? Protams, ir jau vel daudz lietas par kurām uztraucos, ka tas bojā viņu veselību, taču viņam izskats, spēks ir ļoti svarīgs un, lai kā es censtos ieskaidrot, ka tāpat ir labi, nekas neizdodas.. :-/
P.s. Piedodiet, ka tik atklāti, bet, ko tur daudz caur puķēm rakstīt.. :-|