Emmanuelle - tā ir lieta, kas mani biedē, jo es esmu nepastāvīgs cilvēks, es esmu haoss, es mainu intereses ik pēc laika, kā es spēšu šai vienai lietai nokoncentrēties :-) bet cerēsim :-)
Emmanuelle, es vidēji brūnus, kā parasti. :-) Tagad sēžu ar krāsu matos un kārtējo reizi ceru, ka būs labi. :-D Negribētos rīt no rīta pārkrāsot... :-D
Salomē, iepriekš tak nebija tik liels prieks,ka nenāci,ko? :-D
Es ar to krāsošanu jau braucu auzās. Bet tā bija mana vaina-uzrakstīju te pirms pāris mēnešiem, ka pati mierīgi krāsot varu un viss ok, tagad-ne reizi nav izdevies labi. (s) Tad noskauda :-D
Es pilnigi skaidri zinu,ka man jaklust specigakai-es nevaru atlauties apvainoties...dzive iet tadiem soliem uz prieksu,jalaiz vairakas lietas vienkarsi pasplusme...-mes nevaram no cilvekiem prasit vienmer to ,ko velamies redzet vinos!!! |-)
Es pec savas dzimsanas dienas nospriedu-laiks atkal mainities!!! (l)
Ja es kaut ko izdaru nepareizi krasojot,tad visiem saku,ka ta tas domats-pedejais modes kliedziens!!!
Man loti patik ,ka visiem darba patik mans jaunais matu griezums!!!Neticas ,ka es tiesam to pati izdariju-ko gan cilveks neizdaris ,iedzerot vienu vina glazi-man pietika tiesi ar vienu!! :-D
Emmanuelle - ir cilvēki, kam viss padodas, ko viņi dara... un Tev kā mākslniecei, protams, arī izdodas sev superīgi matiņus nogriest :-D man tur paliktu tikai pusskūts ezītis :-D
klau, personisks jautājums :-D Tavi bērni runā arī latviski? :-)
aisse-mans dels ,kurs dzivo Latvija ,runa loti labi latviski un loti labi angliski! :-)
Mans "sirzu lauzejs"-"grifeluss"-ka omite vinu nosauca, dzivo Anglija jau diezgan ilgi...loti labi runa angliski,protams ari latviski!!!
Redzi ta ir sanacis dzive,ka mani puisi nav ar mani kopa-ta tema man ir loti sapiga!!! (t) Nepaiet neviena diena ,kad es nedomatu par viniem!!! |-)
aisse-es to rakstinu par mazo "kinietiti" uzrakstiju... , velak runaju ar delu skype-vins teica-mammin tu tik forsi uzrakstiji par mani!!!!Man patik ,ka vins lasa manus blog seit-skatas bildes utt!
Man patik ,ka mani deli mil mani tadu, kada esmu!!!Tas laikam lielakais prieks !!! :-)
nu asinis jau nevar izmainīt :-) un dēliem vienmēr mammas tuvākas :-) tā ats ir :-) ja nav noslēpums cik veci viņi ir? :-) varbūt varu kādu noprecēt un man būtu superīga vīra māte :-D
aisse-interesanti,ka tu to pateici par viramati!!!Atceros ,ka tiesi tam ,kurs tagad precejies,bija draudzene kadreiz ,kura teica,ka vina manu delu varetu apprecet tikai manis del vien :-P !!!Vienmer atceros!!!Sikaku informaciju negribu dot ,bet teiksu -tiesi tads vecums ,kas deretu tev !!!! (l) (l)