Es nopirku Maxima krievu krasu,uz kastiites sievietes pus seja.. Nopirku gan melnu,gan bruunu kraasu,un a bus sajuacu kopaa,tad kraasoju.. man loti patiik un ilgi iet kraasas. :)
Krāsoju tādēļ, lai savas padarītu izteiksmīgākas, tumšākas. Pirmajās dienās pēc krāsošaas nemaz nevajag zīmuli, jo tonis paliek arī nedaudz uz ādas.
Sev pērku Drogās, zilā iepakojumā - brūnu. Ir arī melna.
Man ir gan ESTEL, un ari ta no MAXIMAS. Vēl man ir koledžas prof. krāsas, jaspiež jau tikai 1cm un 2-3 pilienini.
pietiek loti ilgam laikam. mājās pati krāsoju uzacis, bet koledžā man biedrenes arī skropstas krāso :)
man jau ir tumšas uzacis,bet tādas jocīgas, jo līdz pusei ir normāli biezas, bet gali ļoti plāni un līdz ar to bez krāsošanas izskatās tā it kā man būtu puse no uzacīm :-D es ar zīmuli un tad izpludinu, lai nav asa līnija. Bet pārsvarā krāsoju salonā.
šitā drogu krāsa ilgi neturas, tas gan...man vispār labāk patīk, kā izskatās, kad ir ar zīmulīti uzkrāsotas, bet tad atkal nedrīkst aizmirst, ka ar plaukstām pa seju nedrīkst braukāt baigi :D
Man ir Delia cosmetics uzacu krāsa. Izskatās pēc kaut kādas krievu firmas ? Arī drogās zem 3€. Pieejamas kādas trīs krāsas. Bet jā, šī arī nav diez ko noturīga. Bet toties pāris dienas varu neterēt savu laiku uzacu zīmēšanai ?