Es īpaši naudas ziņā nešķiroju, jo, ja kaut kas ĻOTI iepatīkas, tad es to nopirkšu. Protams, tas nenozīmē, ka regulāri iepērkos high-end veikalos, jo tur man patiktu daudz kas, bet reizēm ļaujos kārdinājumam, tādēļ summas ļoti variē.
1. Žaketītēm noteikti atļaujos izdot vairāk, tā kā pat kā klasiskām biksēm, bet tā vidēji tie būtu 70-150ls.
Kleitām... arī dažādi, bet nevaru teikt, ka aizraujos, tādēļ tie varētu būt 40-70ls.
Mana vājība ir baltas blūzes, tādēļ Zara un Mango piedāvājums tiek izpirkts samērā ātri :-D (ap 25-30ls par blūzīti).
Džinsus arī pērku kvalitatīvus un tā kā to man nav daudz, dodu priekšroku Diesel, Miss Sixty un Pepe Jeans, respektīvi 60-100ls.
"Topiņus" laikam nepērku vispār. :-D
2. Man patīk melnas kleitas un to man ir tiešām daudz, tādēļ, ieraugot perfektu, klasisku melnu kleitu... cena nebūs primārais. Bet tā kā neaizraujos ar saviesīgo pasākumu apmeklēšanu, cenšos skaistās kleitas nekolekcionēt, bet, ja būtu vajadzība atļautos arī kaut ko dārgāku.
3. Ja ar mašīnu tad, protams, ērtāk, ja veikals ir kādā tirdzniecības centrā, bet pa iecienītākajiem veikaliņiem, ja kaut ko meklēju, noteikti varu aiziet arī tāpat un tas problēmas nesagādā.
4. Cenas, protams. Vairāk vēlētos redzēt klasisko un eleganto stilu, jo, piemēram, atrast perfektus melnus zīmuļsvārkus Rīgā nav nemaz tik viegli.
Kā saprotu, Tu domā par sava veikala atvēršanu, ja?
Man arī ir tāds nosacīts sapnis/iecere. :-)