es neiespringstu uz noteiktiem veikaliem, cenām.. varu nopirkt gan par burtiski 1ls, ja tiešām kkas patiks, un varu par 100ls.. drēbēm nedomāju tērēt vairākos simtos par vienu apģērba gabalu, man tas nebūtu prioritāri..
par svētku apģērbu tas pats, ja iepatiksies kleita par 10ls, nopirkšu, bet tik pat varu par daudz lielākām summām pirkt, ja tiešām patīk un gribas.
runāju ar vienu kāzu veikala pārdevēju, ienākusi sieviete, pirkt kāzu kleitu, izskatījusies vairākas, to kas visvairāk iepatiksuies uzmērījusies..nu ideāli, tā ir kleita, ko viņa meklējusi, kas ļoti patīk, pajautā cenu, kad pārdevēja atbildēja, ka 400ls, tad pircēja pateikusi- paldies, nē, tik lētu nepirks.. nesaprotu, ja patīk un viss ir ideāli, kā var nepirkt, jo ir par lētu?! :-O
veikala atarašanās vienai ir diezgan liela nozīme, jo man svarīgi, lai ar auto var piebraukt, vai vismaz, lai kkur tuvumā var apstāties, lai nav nez cik kvartāli ar kājām jāiet..
par cik bieži visko pasūtu netā, tad nesatraucos, par lietām ko lv nevar nopirkt..