Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Siera kūkas

 
Reitings 21
Reģ: 10.04.2009

Sveikas!

Padalieties lūdzu savās siera kūkas receptēs...........Kādu sieru liekat (Filadelfijas, Maskarpones vai vnk jebkuru krējumsieru, kurš gadās pa rokai?

Paldies!

Jauku Jums dienu! :-)

02.02.2011 12:34 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tā kā man nav cepeškrāsns, esmu gatavojusi šo kūku - ļoti, ļoti garšīga:
virtuve.calis.lv /receptes/foto-receptes/saldie-edieni/mascarpone-bruna-biskvita-kartojums/
02.02.2011 12:45 |
 
Reitings 9
Reģ: 29.01.2009
Es parasti lieku tās firmas sieru, kuram konkrētajā brīdī ir atlaidīte, un garšas starpības starp kūkām, ko taisīju no Filadelfijas siera un kūkām, kurās bija Kāruma svaigais siers nebija.

Tieši vēl iepriekšējā nedēļas nogalē tapa siera kūka, tik krēmīga un garda sanāca.. mmm... :-)
02.02.2011 12:51 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Taisu pec shis receptes, bet lieku vairak citrona sulas, jo man garsho skabakas kukas: http://ej.uz/1dmo

Ljoti labi sanak ari ar Ricottas sieru (igaunju razhojums laikam, ja nemaldos - ir MAximaas un SN)
02.02.2011 13:26 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Zakji - tiešām jācep 75min?
02.02.2011 13:36 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
http://www.apollo.lv/portal/life/articles/167068 - es pēc šīs taisu, tikai pavisam, pavisam nedaudz pacepu. Tās kārtīgi ceptās man negaršo tik ļoti. Šai izmantoju Filadelfijas sieru.
02.02.2011 13:44 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Apmeram ta ari man sanak. Bet tas ir mana vecaja gazes pliitii. Jaudigakas krasnis meibii vajag mazak. Bet to var ljoti labi redzet pec kuukas augshinjas.
02.02.2011 13:45 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
nesaprotu, kāpēc te to nevar rakstīt, bet man bija tā domāts - es PLUSS/MĪNUSS pēc tās taisu
02.02.2011 13:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!