Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par saderināšanos...

Reitings 131
Reģ: 29.01.2009

Šodien kaut kāds pārdomu vakars.

Draudzene paziņoja, ka ir saderinājusies - ar puisi pazīstami ir nedaudz vairāk kā gadu.

Toties es ar savu puisi esmu kopā jau 4 gadus, bet joprojām no viņa puses nekas nav izskanējis par saderināšanos vai kāzām.

Zinu, ka ir pāri, kas nemaz nevēlas precēties un kuriem kopā ir labi arī tāpat, bet es esmu no tiem cilvēkiem, kas vēlas kāzas.

Aizdomājos pat līdz tam, vai mans puisis maz tam kādreiz būs gatavs un, vai varbūt viņš nemaz nav pārliecināts par to, ka vēlas atlikušo dzīvi pavadīt ar mani.

Ko vēlos no Jums? Laikam jau tikai izstāstīt par savām pārdomām?

Kā jūs uzskatat, pēc cik ilga laika būtu vislabāk saderināties kopš saiešanas kopā?

Zinu jau, ka tas ir individuāli, bet domāju, ka jums katrai ir savi uzskati par šo jautājumu.

Vai jūsuprāt gads nav par ātru?

Protams, saderināšanās jau nenozīmē uzreiz precēšanos, bet nu tomēr tas ir milzīgs solis uz priekšu, jo tas apliecina to, ka cilvēki vēlas turpmaķo dzīvi pavadīt kopā.

02.02.2011 02:44 |

10 gadi
Reitings 10290
nu, nez, man arī viens mēģināja ieskaidrot par tiem 2 gadiem, bet nu man tas atnāca pēc 4,5 gadiem :)
un tagad es zinu, ka viņš točna to grib.
02.02.2011 18:43 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
nu man savā ziņā bija oriģināli...nebija standara galdiņi restorānā vai gredzens šampanieša glāzē...

Man ir piektdienas rituāls- vanna sveču gaismā un glāze sarkanvīna.
Tad nu zinādam,ka tas jau tā priekš manis ir laimes mirklis, pietupās pie vannas malas un bildināja....rezultāts- vannojāmies divatā, tikai viens ar visām drēbēm un vanasistaba pludoja :-D :-D :-D bija forši! (l)
02.02.2011 18:45 |

Reitings 272
skaisti jau lasiit par to,kuras saderinaajushaas utt.. man jau arii liekas,ka nav taada noteikta laika posma,kuraaa buutu jaasaderinaas un,kuraa buutu jaapprecas..skaisti ir,ja abi var iedomaaties pasauli kopaa.. tik nice..
02.02.2011 21:50 |

Reitings 759
domaju saderinasanas vecumu nepazist.
ja tas puisis,kas bildina savu meiteni ir parliecinats savos 19 vai 25 gados,ka velas ar vinju but kopa un zina, ka bus ar vinu kopa,tad tam nav nozimes, ari cik ilgi vini kopa ir nodzivojusi un cik ilgi viens otru pazist....
02.02.2011 21:52 |

Reitings 8407
Es uzskatu, ka precēties pēc gada kopā būšanas ir par ātru (vismaz lielākajai daļai), jo tad tikai cilvēku sāk iepazīt.
Ar savu draugu jau kopā esmu vairāk kā 3 gadus un vēl vismaz 3 negribu precēties, jo man ir tikai 22 gadi, un man liekas, ka tas ir par ātru. Man būtu neērti teikt, ka esmu sieva. :-D Vispirms gribu pabeigt skolu (maģistrus), iegādāties lielāku dzīvokli,sākt strādāt pavisam nopietni, nevis uz pusslodzi un dabūt lielāku, un tikai tad par savu naudu rīkot tādas kāzas, kādas vēlos.
Mans draugs īpaši precēties netaisās, bet varbūt kaut kad mani bildinās, bet viņa uzskati ir tādi, ka pēc bildināšanas gada laikā jāapprecas, tāpēc galīgi nav kur steigties.
Viņš drīzāk bērnu no manis ātrāk gaida, ko nedabūs, jo viņam jau 26gadi un galīgi vecs tēvs negribot būt. :-)
02.02.2011 22:16 |

10 gadi
Reitings 379
Katram savs laiks.Kāds saderinās jau pāris mēnešus pēc iepazīšanās,kāds vēlāk....kāds nekad. Mēs saderinājāmies 4mēnešus pēc iepazīšanās.Viņš lūdzu roku maniem vecākiem,visi šokā,KAS NU TAGAD BŪS,jo man tolaik bija tikai 18,viņam 23.Martā būs 8gadi kopš esam kopā un precēsimies mēs tikai šovasar.Kāpēc tik vēlu.Tāpēc,ka nebiju tam gatava,bet viņš bija gatavs gaidīt.Un lai gan man visu laiku likās,ka tas neko nemainīs mūsu starpā un es diezgan bieži viņu "atšuvu",viņš nezaudēja pacietību.Un kad pēdējā pusgada laikā doma par to,ka varu būt arī viņa sieva, mani arvien biežāk apciemoja,tad atlika vien sagaidīt,kad viņš par to atkal ieminēsies.Un tajā dienā raudājām mēs abi.
Ļoti traucē apkārtējo spiediens-tik ilgi jau kopā,bet vēl joprojām neprecēti.Nu kāda gan kuram daļa.
02.02.2011 23:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits