Chantelle- (l) Cik forsi-tu ari klubina biedrs!!! (l)
Esmu nakusi pie sledziena,jo vienkarsak edu,jo labak jutos!!!Es tiesam sava puse varetu est nezin ko,jo ediens Amerika salidzinosi lets!!!
Pec vira ieteikuma,lai nebutu jastridas,ka vins ir idiots :-D un neka nesaprot-ta runaju 10gadus atpakal,saku tiesam pameginat ,ka jutos-edot dazadas lietas!!!!
Nacu pie sledziena,ka viss kas loti garsigs,bet pec 20min.nevaru noturet acis vala ,ir pilns ar tam e-vielam!!!
Tad ja edu tikai salatus,piemeram-tad pec isa britina gribas est atkal!!!
Saldumi dod energiju uz isu laiku,pec tam nak miegs,ja saedas par daudz!!!
Es nevaru dzivot bez rupjmaizes,grieku jogurta,galas,vai zivs,dazadam putram,darzeniem!!Censos kadreiz est tiesi to sarkano galu-tadu ,kas nav kartigi izcepta-tikai tapec,ka ieksa aminoskabes-loti labi "darbojas smadzenes" pec tam!!!
No darzeniem edu parsvara tomatus ,gurkus,kabacus,zirnus pupinas,petersilus,cilantro uttAr kapostiem,broklijiem loti jauzmanas,jo piepus vederu!Edu ari visadas putras-mainu,bet ka jau teicu- needu neko daudz,bet ta,lai tomer jutos paedusi!!!
Vins ,ipasi sarkanais ir loti labs-vakarinu laika noteikti OK!!!Tas ir ,ja var apstaties pie vienas glazes ,tad notekti uzlabo asinsriti,sampanieti ir magnesi-ari labs!!! (l)
Tiesam est var loti daudzveidigi un taja pasa laika vienkarsi!!!
Es izeju uz to pasniegsanas veidu ari-vienmer uzkaisu kadu zalumu virsu,ta smuki noformeju-ka jau maksliniece!!! :-D