Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

stulbības galvā

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009

Tizla svētdiena, tizls pirmdienas rīts.. Viss kaut kā tā vienkārši ir aizgājis šķērsām un nu var teikt, ka garīgais ir 1000 grādu zem nulles.. :(

Pati vainīga? Nezinu.. Laikam jau.. Bet zin, kā saka - pagale jau nedeg viena.. varbūt man tomēr bija iemesls sacepties un uzsprāgt.. Bet otra puse to neatzīst un nu ir kā ir, ka īsti nesaprotu, kā ir, jo nav vairs tā, kā bija.. Nezinu, vai ir iespējams to visu vērst par labu un svarīgākais - kā to izdarīt!

Ieteiksiet kaut ko? :-/

31.01.2011 12:25 |

10 gadi
Reitings 10290
Mēs jau nezinām, kas noticis :(
31.01.2011 12:38 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
Pēc katras zebras melnās svītras nāk noteikti baltā, un noteikta zebra ir balta ar melnām svītrām, nevis otrādi, tātad arī zem melnās ir nedaudz kaut kas balts :)
31.01.2011 12:40 |

Reitings 2279
piparčik - teiksmi tā - es izbesījos un savācu auto svētdienā, lai izdarītu to, ko biju ieplānojusi un to, kas nebija īsti pa prātam mani otrai pusei.. Izbesījos tāpēc, ka nedabūju vajadzīgo atbalstu un dabūju uzklausīt no viņa puses pāris skarbākus vārdus, kurus es manuprāt nebiju pelnījusi.. Nu lūk, un tagad tas viss stāv mūsu starpā, jo kopš vakardienas neko īpaši neesam runājuši (es esmu apvainojusies uz viņu, viņš, laikam, uz mani)... Šodien nedabuju savu ierasto rīta kafiju, ko viņš parasti man gatavo un, kad gāju prom uz darbu, viņš izlikās par beigtu zivi, neatnākot man iedot buču un novēlēt jauku dienu.. Tagad sēžu un cepjos, dusmojos uz sevi, bet negribas arī piekāpties, jo neuzskatu sevi par vienīgo vainīgo.. Tas tā, īsumā.. :)
31.01.2011 12:43 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Sunce, kā es Tevi šoreiz saprotu :)

Man gan - vakardiena bijusi superīga, bet gulēju dranķīgi, noskaņojos, ka šī nedēļa būs traka un bez brīvdienām, pie tam, dīvains spiediens acīs un deniņos :( Ko tas vēl varētu nozīmēt ... ?

Turamies!
31.01.2011 12:49 |

10 gadi
Reitings 10290
sunce, sunce :)
manuprāt, tas nav nekas traks. es to mūsu starpā uzskatītu par normālu, jo es bieži daru kaut ko, kas otram varbūt tajā brīdī nepatīk, bet īastenībā mēs neatļauajmies īpaši viens otram norādīt, kur un ko darīt...

bet es tavā vietā ietu mājās un izliktos, ka visa atkal normāli :)
31.01.2011 12:55 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
Es arī, kā par spīti, atnākot mājās, izturētos kā parasti un vēl kaut ko garšīgu atnestu. :-) lai redz, ka strīdus var risināt arī savādāk.
31.01.2011 13:01 |

Reitings 2279
Problēma ir tā, ka es varu izdomāt - jā, atnākšu, izlikšos, ka nekas nav noticis, utt. (pat šorīt biju nolēmusi izlikties, ka nekas nav noticis, iedot buču, novēlēt jauku dienu), bet redzot viņa rīcību jeb drīzāk nerīcību, klusēšanu, utt. es vienkārši nevaru sevi piespiest pirmā sākt runāt.. un izlikties, ka nekas nav noticis..
(Mani tas tracina, jo parasti kaut kā pēc strīdus situācijām tomēr saņemamies un kaut kā iesākam runāt par ikdienišķām lietām, utt, un tad jau aiziet, bet nu šodien kaut kā tas vēl nav izdevies..)
31.01.2011 13:05 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Sunce, manuprāt, tagad nav jēgas dikti lauzīt galvu par to (kaut gan zinu, ka vieglāk pateikt, nekā izdarīt), iespējams, ka Tava otrā pusīte arī tagad pārdomā šo situāciju, iespējams, ka viņam šoreiz vajadzēja ilgāku laiku kā parasti! Un vakarā, pārrodoties mājās, situācija atrisināsies!

No savas pieredzes zinu, ka dažreiz pēc strīdiem varam runāt uzreiz, dažreiz nesanāk un tieši tas, ka mans vīrietis ir palicis viens uz dienu, viņam ir bijis laika pārdomāt, varbūt izlādēt dusmas, bet pēc tam ir nākusi sapratne! :)
31.01.2011 13:16 |

Reitings 2279
wiki - tad sanāk vienīgais reālais risinājums ir vienkārši nedarīt neko un vēlāk izlikties, ka nekas nav noticis?! :-/
31.01.2011 13:19 |

Reitings 12651
vakarā jau redzēsi kas un kā..varbūt būs jau izdomājis Tev atvainošanās runu un pagatavojis gardas vakariņas :-D

nu, mums tā būtu, ka līdz vakaram jau viss būtu ok, un viens no mums sāktu uzvesties normāli, otrs arī uzreiz un viss. Mums tā parasti ir, pēc tam jau aiziet runas par to, kurš bija/nebija vainīgs pie nerunāšanas iemesla. :-D
31.01.2011 13:22 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man buča, aizejot savās dienas gaitās ir ieradums, kas pārvērties par obligātu. Neatkarīgi no tā, ko attiecīgajā brīdī domājam viens par otru :)
Es būtu piegājusi un to buču iedevusi/ saņēmusi.
Kas attiecas konkrēti uz Tevi - Tu ļoti lauzies un negribi pārkāpt sev, sevis nolktajai apvainošanās pozīcijai.
Situācijas uzlabošanai gribi vai nē - tas būs jādara!
31.01.2011 13:23 |

Reitings 12651
parasti nav domāts tā, tā kā tā mūsu ikdiena būtu, vienk tad, kad gadās saplēsties :-D
31.01.2011 13:23 |

Reitings 219
Es Tevi saprotu sunce, man šādās situācijās attiecībās ir grūti piekāpties... :-/ bet man mamma vienmēr ir teikusi, gudrākais piekāpjas, hi hi un šādās situācijās, es saņemos, sakopoju runu un saku, piem., saprotu, ka Tev tas nebija pieņemami, bet man šajās situācija bija jārīkojas tā un tā, vai tas bija kā es jutos utt. Un saku arī, piem., ka es uzskatu, ka Tu, mana otra puse rīkojies ne-tā.. utt., bet saprotu, ka visa situācija izvērtās nepatīkami mums abiem un es nevēlos, lai tas tā būtu, jo jūtos dranķīgi par to, kā tagad ir... :) Nu kaut kā tā :) Nezinu vai var saprast, bet nu jaut kā tā :)
31.01.2011 13:27 |

Reitings 2279
bāc, sviests, nu kāpēc sievietei ir jābūt tai, kura piekāpjas?! Ja citreiz es arī tā rīkojos, tad šoreiz man ir riktīgā dusma uz to visu un nemaz negribas izlīgt.. Vēl jo vairāk, ja tiek pateikts - nu jā, Tev jau tik un tā būs tas jādara..
31.01.2011 13:45 |

Reitings 1243
Saprotu tevi. man tas pats - vakar sākās un šodien turpinās kašķis ar draugu. :-/
31.01.2011 13:51 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
sunce, nedarīt neko, bet tikai pagaidām, jo aizlaist pašplūsmā arī nevar! Tas ir koks ar diviem galiem - es ar ne vienmēr gribu piekāpties pirmā, ļoti bieži to daru, bet citreiz ieņemu nogaidīšanas pozīciju, kas palīdz, jo esmu devusi savam gan laiku, gan telpu pārdomāt!

Bet, jā, ja vakarā nekas nemainās, tad laikam jau būs Tev jāpiekāpjas un jāievada vismaz saruna, ne velti saka, ka gudrākais piekāpjas (tā man mamma skandināja kādreiz uz ko es viņai atbildēju, ka tad es būšu muļķe! :D)
31.01.2011 13:55 |

Reitings 3022
Nu nez, es esmu no šitās spītības tikusi vaļā. Nelienu klāt un nelūdzos, ja zinu, ka neesmu vainīga, bet vnk dzīvoju tālāk, it kā nekas nebūtu bijis. Un kafiju no rītiem viņam uztaisu vienmēr (ja vien nepalieku gulēt), lai kas iepriekšējā dienā bijis...
Bet zinu to pretīgo sajūtu iekšā, kad šitādi muļķīgi strīdi ir bijuši, un nezini, ko lai dara, ko lai saka un kā lai to grūtumu pārvar.
31.01.2011 13:57 |

Reitings 2279
karoč - sviests! Negribas aizlaist to visu pašplūsmā, bet negribas arī būt gudrākajai (vīrieša acīs gan diez vai tā būtu gudrības atzīšana, drīzāk gan viens no apliecinājumiem, ka viņam bija taisnība un ka viņš drīkst turpināt mani par stulbu kājslauķi uzskatīt) un piekāpties.. Ha, un smieklīgākais ir tas, ka es visdrīzākais esmu vienīgā, kura par to cepjas, jo viņš jau nu diez vai par to domā.. Bāc, besī man mana bezspēcības sajūta.. :(
31.01.2011 14:24 |

Reitings 1852
Man šādas situācijas ir bijušas oj, oj cik daudz reizes. Ir reizes, kad piekāpjas viņš, ir reizes, kad es. kad abi nomierinājušies, tad mierīgā gaisotnē izrunājam visu un noskaidrojam, lai tas vairs neatkārtotos.
Pēc pagājušās nedēļas notikumiem, esmu aizdomājusies ( atcerējusies, pareizāk sakot), cik dzīve ir īsa un šādiem sadzīves sīkumiem - kuram taisnība- vairs nepievēršu uzmanību. :-/ ;-)
31.01.2011 14:26 |

Reitings 219
sunce, saprotu, ka besies ārā par to, ka tev jābūt tai kas piekāpjas... :-/ arī man šajās situācijās pilnīgi tracia, ka man ir jābūt tai, kas sper to soli.. mana labākā draudzene ir mana mamma un viņa man šajās situācijās vienmēr saka: "Esi gudrāka meitiņ" :) Bet par to tev teiasnība, ka diezvai viņš cepās un ņemās šobrīd, tādi tie vīrieši ir :-D
Nogaidi suncīt un ieklausies sevī, ko sirdsbalss saka, tā arī rīkojies ;-)
31.01.2011 14:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits