Man te identiski - tie, kuri ceļas agrāk par mani, skaļi staigā, sakliedzas no istabas uz virtuvi, klapējas virtuvē, kamēr taisa brokastis un tad vēl mammai mēdz 7:00 ieslēgt veļasmšīnu un viņai ir ļoti skaļa centrifūga... Esmu jau simtām reižu teikusi, ka vēlos no rīta normāli pamosties nevis no viņu trokšņošanas, taču nekas nemainās. Tas ir viens no iemesliem kāpēc gribu prom no šejienes, jo manas vajadzības(pat ne vajadzības, es nez kā vēl pateikt...) tiek ignorētas. Pagājušajā gadā sanaca pastrādāt 2 vietās ar 12h darba laiku un vismaz 5 dienām bez brīvdienām pēc kārtas. Abas reizes sanāca, ka pārēie gāja vēlāk par mani gulēt un vēlāk arī cēlās. Esmu no tiem, kam ļoti traucē iemigt jebkāda skaņa, bet viņi,redz, nedzirdot TV, ja tas uzlikts uz klusāko. Tā arī citreiz sanāca aizmigt tik tad, kad beidzās filma ~ 2:00 naktī un celties jau 5:30. Ai, man ir pārāk daudz sakrājies, ko rakstīt, bet tagad jau laikam ir baigais "palags" sarakstīts... Jebkurā gadījumā - nedomāju, ka viņas mainīs rīta kārtību un izturēsies klusāk.