kāzas - būs vai nebūs?????

Reitings 128
Reģ: 18.05.2010

Sveikas, meitenes :-)

man ir šāda situācija - draugs pirms kāzām vēlas dzīvot kopā......ja nedzīvosim kopā, tad nebūs kāzas :-/

viņš vēlas, lai dzīvoju pie viņa, kur dzīvo viņa vecāki, un māsa ar draugu.

izsakiet lūdzu savu viedokli, jo es neko vairs nesaprotu (t)

30.01.2011 23:34 |

Reitings 97
Reģ: 24.01.2011
Omg!
3 mēnešus kopā un jau precēšanās..? Labi, filmās un Amerikā tā mēdz notikt, bet tur cits sižets, cita mentalitāte...

Kad sāku draudzēties ar savu vīrieti, tad pirmo gadu arī bijām saspiesti ar domu par precēšanos. Labi, ka bijām pārāk zaļi un tas nenotika :-D Tagad jau arī esam vēl "zaļi", bet vismaz attiecības vairs nav TIK zaļas :-P

+ ļoti daudz kas ir atkarīgs no jūsu vecuma. Un, ja godīgi, tad pēc aprakstītā izklausās, ka jums knapi 18 (ja ne 16). Bez uzbraucieniem, vienkārši situācijas apraksts rada šādu iespaidu.
31.01.2011 04:46 |

Reitings 97
Un īstenībā, dzīvošanai kopā ar radiem varbūt arī nav nekāda vaina, ja tiek respektētas citu cilvēku īpašības, privātā telpa un laiks + katram jābūt savam "stūrim", kur pabūt vienatnē. UN katrai ģimenei (paaudzei) jābūt savai saimniecībai - virtuvei, guļamajai zonai, vannas istabai utt.

Un protams, ja dzīvojamā platība ir pietiekami liela, lai cilvēki nekristu viens otram uz nerviem.
31.01.2011 04:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Marihuanna-tiesi ta,es ari viena no tam :-P ,kas daudz nedomaja-riskeju!Bet vispar ,nopietni runajot,karstu nevajag strebt!!!
Var ari apdedzinaties!!! |-)
31.01.2011 05:04 |

Reitings 97
Emanuelle - tieši tā! Laulības nav kopā braukšana sabiedriskajā transportā, kad apnīk - vari izkāpt. Tas tomēr ir liels solis.

Manuprāt, apprecoties agrā vecumā sieviete sev "nogriež"/ liedz kaudzi iespēju - izaugsmi, brīvību utt. (protams, atkal nosacīti, jo arī laulībā ir izaugsmes iespējas un bez nosacītas brīvības, neviens nemaz negribētu precēties...nu jūs mani sapratāt :D)
31.01.2011 05:14 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man jau liekas ,ka loti agra jauniba tas viss nenoturas tikai tapec vien ,ka tie loti jaunie cilveki nav biezi pieradusi pie tadam nopietnam rupem !Vienam no laulatajem vajag but ar smadzenem galva,tadam kurs var uzturet otru,ja abas pusites ir pilnigi zalas un nav tas mammas ,kas pastute,tad beigas...!!!
Pie mums vispar tie istie amerikani nemaz ta nesteidzas,ne ar to precesanos,ne ar berniem-noteikti vispirms nostasies uz kajam,padomas par to ,kur dzivos un tad!!
Es kadreiz domaju ,cik jocigi tomer-pari dzivo kopa un ir OK!!Tikko apprecas ,ta viss-neiztur :-( !!!Laikam biezi jutas ,ka dabujusi "ipasumu" un nu var sakt valdit par to!!! (t)
31.01.2011 05:25 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Katram attiecības ir savādākas - arī mēs ļoti ātri sākām dzīvot kopā un viņš mani ļoti ātri bildināja.
IR jādzīvo kopā pirms kāzām! Es pat nespēju iedomāties, ka varētu būt citādāk.
Bet ne ar radiniekiem, Dievs pasarg.... Izrunājies ar avu vīrieti, pasaki savas domas. Ja nevari normāli viņam visu pateikt (viņš neklausās, negrib klausīties utt.), tad padomā, vai tev to vajag...
31.01.2011 10:43 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Emmanuelle,

super pateici - dabūjuši īpašumu un nu var valdīt pār to! Arī es tieši tāpat domāju par tiem pāriem, kas līdz kāzām dzīvo labi, bet pēc tam viss saiet grīstē.
31.01.2011 10:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits