Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Izkratīšu sirdi...

Reitings 443
Reģ: 07.02.2009

Sveikas meitenes saulainajā rītā (l)

Es pilnīgi nezinu, kur lai tgd liekos... Tā sāp sirds... :-/ Jau diezgan ilgu laiku ir kāds džeks, kurš man nenormāli patik. Iepazināmies, bijām vnk parasti draugi, bet man jau tad Viņš sāka iepatikties. Viņš to nezināja, īstenībā neviens to nezināja. Bet tas tā. Nekāds skaistulis nav, bet viņā ir kkas tāds, kas man Viņā pievelk. Tad vienu vakaru Viņš zvana un saka, ka es Viņam patīkot, gribot būt kopā utt... Bet tajā laikā biju kopā ar citu, tā kā nekas nenotika. Lai gan tas bija vnk mans sapnis, kad Viņš kko tādu varētu izdarīt. Bet nekā. Pagāja laiks, izšķīros ar draugu. Sākās vasara ballītes, jaunas iepazīšanās. Vienā brīdī Viņš atkal sāka to pašu, ka gribot kopā un tā. Pat atšuvu vienu džeku, kurš tiešām bija foršs. It kā kkas lēnām sāka veidoties. Tad vienu vakaru Viņš man saka, ka zinot par visiem maniem bijušajiem "draudziņiem". Nu sanāca man agrāk, tgd jau retāk, ka ballītēs dzērumā sanāk pabučoties. Un ir sanācis ar vairākiem vnk draugiem. Un vairāki tādi ir arī Viņa draugi, nu mūsu kopīgie draugi. Un viņam esot grūti man to piedot, ka esmu tā rīkojusies. Un tā viss beidzās it kā. No sākuma vēl centos kko rakstīt, bet sapratu, ka nav jēga no tā, jo viņš nepacenšas panāk pretī. Turējos, bet nu šad tad šmigā jau sanāca aizrakstīt, pazvanīt. Viņš arī šad tad pazvanīja un runāja tā, it kā vēl kko gribētu. Tad rudenī vēl nedaudz papērāmies, bet tad sanāca, ka kāds bija palaidis par mani un vienu džeku baumas. Un Viņš, protams, to bija dzirdējis. Pēc tā vispār klusums. Man arī draugi kopīgie teica, lai liekos mierā, jo es sāpināšu sevi vēl vairāk. Tā arī darīju. Kādus 3 mēnešus klusums bija. Biju jau sākusi aizmirst Viņu, lai gan sirdī bija vēl joprojām Viņš man bija. Bet nu neko, dzīvoju tālāk. Un vakar tusējot es Viņu atkal satiku. Vnk sirds sāka kūleņot, sajutos tiiiiik labi. Redzēju, ka Viņam tā pat. Aizgājām padejot, parunājāmies, pabučojāmies, likās, ka varbūt beidzot kkas būs. Jo man Viņš arī teica, ka nevarot aizmirst mani utt. Aizgājām uzpīpēt, Viņš satika kkādu draugu un aizgāja pie tā runāties, mani atstājot vienu. Biju iedzērusi diezgan, un tad kļūstu ļoti emocionāla. Sadusmojos, apvainojos, pateicu, ka iešu mājās, Viņš - jā, labi, ej. Aizgāju, pa ceļam raudāju, mājās mamma mani mierināja, man tāds neesot vajadzīgs utt. Tgd arī nāk raudiens... Es nezinu, ko lai daru... Aizmirst nevaru Viņu. Ja Viņš vnk skaidrā valodā man pateiktu, ka negrib neko no manis, tad liktos mierā un viss. Bet tas, ka vienā brīdī Viņš grib kko, nākamajā atkal vairs nē, vnk tā besī. Ciest nevaru, ka man šādi čakarē prātu... :%27-(

Tā, savu sāpi izstāstīju... Pat nezinu, ko gribu, lai tgd man iesakat kko vai kā, bet vnk vieglāk nedaudz palika man izkratot sirdi...

30.01.2011 15:21 |

Reitings 35
Reģ: 16.10.2010
Man šobrīd situācija ir pilnīgi savādāka,bet savā ziņā līdzīga. Draugs nevar saprast vai vēlas saņemties un cīnīties par mūsu attiecībām. Reizēm ir tā,ka viņš atbild mīļi,reizēm ignorē,un es esmu apjukusi. Man riebjas šī neziņa,ka pat nezinu kā ar viņu runāt,ko viņam teikt,kas nebūs/būs uzbāzība.
Lieki piemetināt to,ak šo visu pacieši tikai ar ticību,ka varētu atgūt to puisi,kurā iemīlējos.
Tā nu es tagad esmu pateikusi,ka gribu skaidru atbildi,savādāk šī neziņa mani iznīcina.
Arī tev vajadzētu viņam skaidri un gaiši paprasīt,kas notiek? vai viņš grib vai negrib kaut ko?
30.01.2011 15:27 |

Reitings 443
Nja, man Tev arī patīkama situācija... :-/

Lieta tāda, ka es viņam to esmu prasījusi neskaitāmas reizes, bet viņš skaidri tāpat nekad neatbild... :-/ Pasaka, ka jā, gribot būt kopā, bet ar to viss izbeidzas... Tālāk nekas nenotiek...
30.01.2011 15:31 |

Reitings 443
*tb nav Tev
30.01.2011 15:32 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Feel - tu gadījumā neesi skorpions pēc horoskopa? :-D
30.01.2011 15:34 |

Reitings 133
Bija man arī viens tāds, kurš grib, tad atkal nē, tad jā, tad nezina.. nu man viņš arī bija sirsniņā iekritis, bet vienreiz, pēc viena gadījuma, es vienkārši sapratu, ka pietiek čakarēties ar tādu, kas vēl nav izaudzis un nezina ko grib, un vairs nemeklēju viņu! Un tad sapratu, ka jau no sākuma tak bija skaidrs, ka tur nekas nesanāks, bet es cerēju. Bet visam jāiziet cauri un nu esmu gudrāka!
Padomā vai tiešām tev viņu vajag un vai viņam vajag tevi.. Jo saka jau, ja viņam interesēsi, tad atradīs jebkādu iespēju, lai būtu ar tevi. Veiksmi! :-)
30.01.2011 15:34 |

Reitings 133
Girly, tu raksti "Pasaka, ka jā, gribot būt kopā, bet ar to viss izbeidzas... Tālāk nekas nenotiek..."
Un ja tālāk nekas nenotiek, tas neliek aizdomāties, ka nav jēgas domāt par viņu? Mēģini aizmirst! Pasaulē ir pilns ar puišiem, kuri būs labāki par viņu un skaidri zinās, ka grib būt ar tevi! Tāpēc domāju, ka dzīvo vien tālāk, baudi dzīvi un gan jau tev būs cits - foršāks puisis! :-)
30.01.2011 15:39 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Man draudzenei ir lidziga situacija un man no malas verotajai skiet, ka mana draudzene vinam ir iekritusi sirsnina, bet nekas tur nebus vinas sliktas slavas del un baumam par vieglo uzvedibu.

Reitings 35
Ja tā,tad es domāju,ka tev viņu vajag pilnīgi un gallīgi nolikt malā. Ja tiešām viņš ko gribētu ar tevi,tad rīkotos. a tāda šaubīšanās ir attiecību sākumā,tad kas būs pie pirmā konflikta? :-/

Nē neesmu skorpions,pēc kā tu tā padomāji? :-)

Reitings 443
Nja, taisnība jau ir jums meitenes... Saprotu to... Bet nevaru un nevaru aizmirst viņu. Vienīgais, ja nesatiktu viņu, bet tā nesanāk, jo daudz kopīgie draugi. :-/
30.01.2011 15:46 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Man ir bijis identiski. Un atslēga tajā visā bija-tieši tādēļ,ka nekad neuzzināju (un neuzzināšu) kā ir bijis būt kopā ar viņu, es nespēju aizmirst. Ieraugot kājas ļogās, valoda raustās. Un nekā neieskaidrot-ka nav lemts.
30.01.2011 15:50 |

Reitings 35
Galvu augšā,meitēn. Dzīvē ir lielākas problēmas par kaut kādu čali,kurš pats ar sevi netiek galā.
Es lieku 98 %,ka tad kad tev uzradīsies puisis,viņš atkal būs klāt ar saldiem vārdiem. Bet tajā nākamajā reizē paņem un saproti,ka līdz ko tu atkal dosi viņam iespēju,viņš aizies.
30.01.2011 15:51 |

Reitings 133
Es zinu un saprotu, ka ir sāpīgi, ja tev neatbild tas cilvēciņš, kurš iekritis sirsniņā, bet laiks visu dziedē. Tā patiešām ir! Es vēl dažreiz iedomājos par viņu, par to, kā būtu, ja būtu, bet tad fiksi dzenu prom tās domas, jo tagad man ir labāk, bez viņa! :-D
Mjā, ja ir kopīgi draugi, tad tas nav labākais variants, bet es tev ieteiktu skaisti saposties, runāties ar draugiem un nepievērst viņam uzmanību! Ja kaut ko jautā - atbildi, bet pati neej runāties. Lai redz, ka tev bez viņa dzīve turpinās, ka tev ir labi tāpat[kaut varbūt tā nemaz nav]. Vismaz es tā darītu, bet tev pašai jāizlemj, ko darīsi tālāk. Turies un tev viss izdosies! :-)
30.01.2011 15:52 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
nekļūsti viņam par rotaļlietu ar kuru viņš var spēlēties, kad iegribās... cieni sevi. atļauj puisim saprast, ka ir pazaudējis Tevi un tad ja tiešām viņam kaut ko nozīmēsi viņš sapratīs un mainīs savu attieksmi un izdarības... sāc spēlēt viņa kārtīm un tad redzēsi kā viss mainīsies... :-)
30.01.2011 15:59 |

Reitings 123
Reģ: 07.12.2010
esmu bijusi tā sliktā, kura pati nav zinājusi, ko grib un čakarējusi prātu. līdz brīdim, kad sanāca aplauzties. tāpēc vienīgais, ko tu vari darīt, ir izraisīt pilnīgu attieksmes maiņu un līdz ar to jaunas emocijas Viņā. nevis ar muļķīgiem gājieniem (no sērijas "lai Viņš redz, ka mani grib citi"), bet gan patiešām gudriem, sievišķīgiem, kas viņa acīs tevi padarīs pieaugušu un ar pašcieņu. kādiem - tas gan tev pašai jāizdomā. uz to uzķēros arī es, ieraugot cilvēku no pavisam citas puses, jo viņš tiešām bija papūlējies.
30.01.2011 16:18 |

Reitings 2336
Girly, vai tu sev gribētu draugu, kas būtu ar tavām draudzenēm pa ballītēm bučojies? Droši vien šaubītos tāpat kā viņš. Varbūt pietiks dzerstīties un skaidrā kā pieauguši cilvēki nevis tīņi vienreiz satiekaties un parunājiet.
30.01.2011 16:21 |

Reitings 5395
Feel - skorpioniem bija draņķīgs gada sākums apredzēts, man tas točna piepildījies, domāju, varbūt - vēl kādam skorpionam :-D
30.01.2011 16:59 |

Reitings 443
Būs kkā sevi jānodarbina, lai galvā nenāk domas par viņu... :-/ Saprotu jau pēc tās viņa attieksmes, ka nevajadzētu neko sacerēties. Jāsaņem būs sevi rokās.
Paldies meitenes par padomiem. :-)

deizī, ir viņš arī ar manām draudzenēm bučojies. Tā kā šajā ziņā esam vienādi.
Un viņš tomēr ir 6 gadus vecāks, tpc visu laiku gaidu no viņa arī pieauguša cilvēka attieksmi. Bet kā viens no viņa labākajiem draugiem man teica, viņš attiecībā pret meitenēm ir kautrīgs... LAi gan neuzskatu to par iemeslu viņa rīcībai.
30.01.2011 17:02 |

Reitings 2336
aisse- jā, arī man bija draņķīgs gada sākums :-D
30.01.2011 17:32 |

10 gadi
Reitings 1033
Atrodi sev citu mīļoto, un par viņu nedomā. Un ja to puskoka lēcēju kaut kur redzi, tieši vairāk pieglaudies savam mīļotam. Un ja viņš atkal saka, ka vēlos Tevi - saki, tavs laiks pagājis. Sorry, laiki mainās un iet uz priekšu.
30.01.2011 17:41 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
visu to murgu lidz galam neizlasiju, bet es tos serialus nekad neesmu sapratusi. 2 cilveki viens otram patik. kur problema? nevajag pasiem cakareties un skerslus sev radit.
30.01.2011 17:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits