Pēdējā laikā esmu aizdomājusies un tā arī neesmu radusi atbildi uz jautājumu-kāda jēga ir manai dzīvei?? Kāda jēga ir katru rītu celties,gruzīties un tā katru rītu,kāda jēga ir mācīties un strādāt, ja tāpat katrs no mums nomirs?? (t)
_Queen_, šajā forumā tiek runāts ne tikai par skaistumkopšanu un tai līdzvērtīgām tēmām. Un, ja lielākā daļa vienas vai otras komentētājas sacītā atbilst tēmai "Svars, tauki un kg", tad jau var izdarīt secinājumus. Nerunāju šeit par tām, kuras tikai dažas reizes kaut kur par to ieminas, vai kuras piedalās TIKAI diskusijās par veselīgu dzīvesveidu. Nekā personīga |-)
Pieņemsim, ka es izskatīju tos sliktākos gadījumus.. taču katrs no tiem ir individuāls, ne visi šizofrēniļki kļūst par ģēnijiem un ne katrs sētnieks ir pilnībā apierināts ar savu profesiju.
Ar to vēlos teikt , ka katrs ir savādāks- uztver visu savādāk ..
man piemēram nepatīk tīrīt sniegu pie mājas (neesmu sētnieks ) pirmās piecas minūtes ok - izbaudu sniega svaiguma smaržu, skaistās kupenas, bet pēc 5.minūtēm jūtu, ka pirktu gali salst un esmu dusmīga..
un es nedomāju, ka katram sētniekam šis ikdienas process liek smaidīt.Varbūt kādam arī liek .. Es nevēlos ienest par daudz negāciju šajā tēmā tāpēc piekritīšu tam ka jēgu mēs atradīsim caur darbiem ...
Pēc maniem novērojumiem vidējais 18 gadus jaunais jaunietis mūsdienās mācās cītīgi,meklē universitātes ārzemēs,jo pēc vidusskolas absolvēšanas Latvijā palikt netaisās. Pēcpusdienas pavada treniņos/kino/kafejnīcās, vakaros sēž internetā/skype, 5,6deinas pavada Vecrīgā ballējoties.
Bulli-saprotu-liekas ,ka tu esi nogurusi vairak ,ka slinka |-) !!!Pamegini vairak lietot sava uztura olbaltumvielas-redzesi lielas izmainas!!!Ari tavi muskuli bus loti "priecigi"!!!Es to saku no pieredzes!!! (l)
Uzskatu, ka katram jāatrod kāda nodarbošanās, kas sagādā prieku par dzīvi. Kā arī nevajag studēt tikai to, kur pēc tam lielāku piķi pelnīt. Darīt to, kas patīk. Nepārdzīvot tik daudz par savu ārējo izskatu, neblenzt savā atspulgā spogulī, bet paraudzīties apkārt uz pasauli ar plašāku skatienu. Saskatīt cilvēkos labās īpašības, iegūt draugus. Galu galā pilnveidot sevi- garīgi, nevis visu dzīvi aizraujoties ar centimetru un kilogramu cipariem.
Ar sevi neesmu mierā tādā ziņā, ka neesmu biznesā tik veiksmīga kā mans draugs un vēl šai jomā meklēju sevi, meklēju idejas, tiekos ar cilvēkiem, lai atrastu to, ko vēlos, bet, pagaidām, nav bijis veiksmes, bet zinu, ka būs, jo neesmu no tām, kas padodas:)
viesulis jā, tagd jau tas liekas smieklīgi, bet tad man smiekli nenāca :-D :-D
bet , cik nav dzirdēti gadījumi, ka tieši šī iemesla dēļ bērni izdara pašnāvības, jo baidās no vecāku dusmām par slikto atzīmi.
Emanuella, olbaltumvielas ēdu daudz - katru dienu vismaz 10 olu baltumus:)olbaltumvielu kokteiļus:)
Un tas nav enerģijas trūkums attiecībā uz skolu, bet slinkums. Turklāt tā ir bijis agrāk - slinkoju un priekšpēdējā nedēļā saņemos un visu uzrakstu, saņēmu labu atzīmi.
O jā, atceros, kā laikam 5tajā klasē klasesbiedrene balsī raudāja par 3 informātiku, jo zināja, ka tēvs mājās ādu pār acīm pārvilks!! (bet viņai bija pamatotas bailes, viņas tēvs bija diezgan pretīga rakstura cilvēks)