Pēdējā laikā esmu aizdomājusies un tā arī neesmu radusi atbildi uz jautājumu-kāda jēga ir manai dzīvei?? Kāda jēga ir katru rītu celties,gruzīties un tā katru rītu,kāda jēga ir mācīties un strādāt, ja tāpat katrs no mums nomirs?? (t)
Šķipele
nu man ir smalka miesas būve un ja ir kāds lieks kg , tad es to redzu..man ir smalki kauli tāpēc arī 50kg izskatās oki uz manu garo augumu :-) tas jau kā kuram.
Viesuli, tu to man, par to radio 2?
ja jā, tad es būšu stilīga ome..ar sirmiem matiem, lai gan sirmi mati man būs tikai ap 70 , jo tumšie mati tik ātri nenosirmo, jo tētim ar tā bija :D un jā, saviem 10 mazbērniem stāstīšu kā ome tusējās apkārt un kādus nedarbus darīja..un dzīves gudrības sniegšu :D un klausīšos EHR :-D
Bulli-tu raksti ,ka tu esi slinka!Man tas liekas tik divaini-tu tacu loti daudz dari sava drauga laba,sevis laba!Vai tu gribeji teikt,ka to dari piespiedu karta-ta ka piespiezot sevi? |-)
Šķipele,
es cepos nevis par svaru(cipariem) , bet par taukiem,tauku procentu organismā. Man uz 1,75m nav ne 55kg ne 59 kg, man ir vairāk,kaut gan tas neko neizsaka,šie cipari,kā jau Bullis teica par sportistēm,muskuļu masu,utt. Bet man ir pamatots cepiens par lieko. :-D
viesuli- tev būtu jāceļas 4,5 no rīta.. runātos droši vien tu tikai ar citiem sētniekiem , rudenī slaucītu lapas, ziemā tīrītu sniegu, saņemtu mazu algu, samaksājot par rēķiniem ēdienam paliktu nieka pāris lati .. un priecātos , ka tu ieguldi lielu darbu pilsētas vides sakopšanā ?
Mademoiselle, jā, tas noteikti ir kā stimuls tiem, kas domā, ka viņu dzīve ir katastrofa un paskatoties uz to , ka citam klājas vēl grūtāk cilvēks novērtē to,kas viņam ir dots. Es vienkārši aizdomājos par to kāpēc tādi bērniņi nevarēja piedzimt veseli ? tas ir tikpat neizskaidrojams jaut. kā - kāda ir mana dzīves jēga ..
Par tiem garīgi un fiziski slimajiem cilvēkiem - varbūt skan absurdi, bet domāju, ka viena no viņu sūtībām ir veselajiem cilvēkiem likt saprast, ka jājūtas laimīgiem, ka piedzimuši tādi, kādi ir, un ka nelielais kūkums uz deguna ir nieks salīdzinājumā ar slimo cilvēku problēmām. Pati esmu novērojusi, ka ļoti aizdomājos par visu labo, kas man dots, ikreiz, kad redzu slimu bērnu vai pieaugušo, nokaunos, ka esmu bijusi neapmierināta ar pēdas izmēru vai formu, jo citam cilvēkam kāju vispār nav... :-(
FOX
mēs esam veseli ( nosacīti) ,viņi ir slimi ..visam ir jābūt līdzsvarā..
Es gribēju mācīties par speciālās izglītības skolotāju, bet netiku, jo nebija tik daudz civēku pieteikušies. :-/
fox- es no 12 gadu vecuma esmu avīzes stiepis. tā kā zinu kā ir celties 4os (ne jau katru dienu) ;-)
kā arī visus Brīvības un Miera ielas kodus no galvas zināju :D
FOX - nu Tu nevari 100% apgalvot, ka ik viens sētnieks ir nelaimīgs, un, ka viņš ir 100% nelaimīgs. Katra mūžā ir baltās un melnās strīpas, katrā nelaimē var atrast kādu prieku, un varbūt tieši šis sētnieks priecājas par katru saullēktu ko redz, par katru putniņu, kas čivina utt? :-)
Manuprāt, dzīves jēga ir saprast sevi. Tā ir arī dzīves lielākā mīkla-par to,kas es esmu.
Diemžēl, reti kuram tas ir aktuāli, parasti tādām lietām pievērš uzmanību tikai tad, ja notiek kaut kas slikts, kas cilvēks sevi salauž dzīvojot ne tā kā viņam lemts.
Šķipele tieši tā.. :-)
Mums bija vien meitenīte , viņai bija (ir) Dauna sindroms, bet tik aktīva meitenīte, priecīga, komunikabla un ar savu raksturiņu. (l) Viens forš bērns. (l)
Es gan nekaunos par to,ka neesmu mierā ar matu garumu vai gurnu apkārtmēru ,kamēr citiem ir daudz lielākas problēmas. Manas problēmas tas nemazina,tikai problēmām pievieno žēlumu un skumjas.
indie, lai cilvēks justos 100% apmierināts ar sevi un varētu nodoties savas dzīves jēgas meklēšanai, arī tauku saturs organismā ir svarīgs..protams, ne jau kā primārais, bet kā sekundārais.
es nez, man ir 169 cm, un 64 kg, nu es neesmu nekāda resnule, ne arī slaida, parasta normāla, un neviens vecis man nekad nav teicis, ka man ir kaut kas par daudz, visiem patīk, draugs starā :D un + vaiāk taukiem arī pupi lielāki nāk klāt D:D bet nu vienalga, ir skaistas tievas, drausmīgas tievas, kā arī skaistas apaļas un drausmīgas bulkas :D:D par šo nav jēgas runāt, tāpat kā par vāverēm, pipelēm, politiku, ekonomiku, reliģiju :D
Šķipele nop, bet gribēju, taču ,strādājot savā profesijā,es varēšu arī ar viņiem strādāt.. (l)
Tie bērniņi man ir ļoti tuvi, es pat nezinu kāpēc, varbūt kaut kur saskatu sevi...emocionālajā ziņā... :-)